Meleg lehet mára egy szövetkabát? Jár még valaki melegebb kabátban?
Figyelt kérdés
Ma olyan helyre megyek, ahova nem árt, ha kicsit csinosabban van az emberfia felöltözve, így gondoltam előveszem a szövetkabátom. Tavaszi, vékonyabb dzsekim ilyen alkalmakra amúgy sincs. Ti elraktátok már a télikabátotokat? Van köztetek még olyan, aki fázós és abban jár?márc. 18. 09:39
1/7 anonim válasza:
Én szövetkabátban jöttem. Mára 7 fokot mondtak, reggelre 1 fokot. Ez nekem még télikabátos.
2/7 anonim válasza:
Full téliben jár még az egész család. Egy hét volt tavaszi, de visszavettük a télit.
3/7 anonim válasza:
Én szövetkabátban jöttem de. 10-kor dolgozni, de fúj a szél és fáztam benne.
Szerintem nyugodtan jöhettem volna a téli dzsekimben.
4/7 anonim válasza:
A férjem még mindig a télit hordja, én már nem.
6/7 anonim válasza:
Délben elég volt egy pulcsi, este befagytam a tavaszi kabátomban. Igazi csípős hideg volt, elvileg most lehűlés jön. Úgyhogy egyáltalán nem sok a szövetkabát.
7/7 anonim válasza:
Én is téliben járok. Korán reggelente baromi hideg van, minusz fokok is, napközben meg széthúzva elviseli magán az ember. Egyik este legyalogoltam egy két dologért a legközelebbi hiperbe, gondoltam rendesen felöltözök, mert ilyenkor betegszik meg legkönnyebben az ember. Vastag pamut zokni, jégeralsó, szélálló túranaci, kapucnis pulcsi, kesztyű, sapka, vastag combközepes pufis télikabát állig felhúzva, bepatentolva, még a kapucnit is össze tépőzáraztam. 3 fok volt és csípős szél, ilyenkor nekem ez a kényelmes viselet, tavaszi kabátban szétfagynék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!