Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meleg lehet mára egy szövetkab...

Meleg lehet mára egy szövetkabát? Jár még valaki melegebb kabátban?

Figyelt kérdés
Ma olyan helyre megyek, ahova nem árt, ha kicsit csinosabban van az emberfia felöltözve, így gondoltam előveszem a szövetkabátom. Tavaszi, vékonyabb dzsekim ilyen alkalmakra amúgy sincs. Ti elraktátok már a télikabátotokat? Van köztetek még olyan, aki fázós és abban jár?
márc. 18. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Én szövetkabátban jöttem. Mára 7 fokot mondtak, reggelre 1 fokot. Ez nekem még télikabátos.
márc. 18. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Full téliben jár még az egész család. Egy hét volt tavaszi, de visszavettük a télit.
márc. 18. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szövetkabátban jöttem de. 10-kor dolgozni, de fúj a szél és fáztam benne.

Szerintem nyugodtan jöhettem volna a téli dzsekimben.

márc. 18. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A férjem még mindig a télit hordja, én már nem.
márc. 18. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Pulóverben járok.
márc. 18. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Délben elég volt egy pulcsi, este befagytam a tavaszi kabátomban. Igazi csípős hideg volt, elvileg most lehűlés jön. Úgyhogy egyáltalán nem sok a szövetkabát.
márc. 18. 23:24
 7/7 anonim válasza:
Én is téliben járok. Korán reggelente baromi hideg van, minusz fokok is, napközben meg széthúzva elviseli magán az ember. Egyik este legyalogoltam egy két dologért a legközelebbi hiperbe, gondoltam rendesen felöltözök, mert ilyenkor betegszik meg legkönnyebben az ember. Vastag pamut zokni, jégeralsó, szélálló túranaci, kapucnis pulcsi, kesztyű, sapka, vastag combközepes pufis télikabát állig felhúzva, bepatentolva, még a kapucnit is össze tépőzáraztam. 3 fok volt és csípős szél, ilyenkor nekem ez a kényelmes viselet, tavaszi kabátban szétfagynék.
márc. 20. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!