Más is ment már haza buliból mezítláb? Nekem feltörte a tűsarkú így hazafele levettem.
Figyelt kérdés
márc. 11. 12:08
1/36 anonim válasza:
Végig a nyugatitól az operáig. De nyáron, ilyen hidegben inkább szenvedek. De volt, amikor az aquinkumnál aludtam, és odáig mentem a nyugatitól mezitláb.
2/36 anonim válasza:
Konzekvencia: nem kell tűsarkút felvenni...
4/36 A kérdező kommentje:
Nem volt rajtam harisnya.
márc. 11. 14:22
5/36 anonim válasza:
Nem, inkább a cipő törje a lábam mint hogy belelépjek valamibe.
6/36 anonim válasza:
Ez nemcsak tűsarkúval, hanem akár lapos cipővel is megtörténhet, ha túl szűk, vagy rugalmatlan az anyaga. Úrinő ilyenkor sem veszi le a cipőt, hanem összeszorítja a fogát és kibírja. Végső esetben hív egy autós ismerőst vagy egy taxit.
De a szülés sokkal jobban fáj, és azt is kibírjuk. ;)
7/36 anonim válasza:
7: 1-2 üveg vodka utan már annyira nem érdekel az, hogy úrinő vagyok- vagy sem. 🤣
8/36 anonim válasza:
Most ebben az időben voltál mezítláb? Nem fáztál fel? Milyen érzés volt?
9/36 A kérdező kommentje:
Igen most voltam. Nem fáztam fel. Kényelmes volt nem bántam meg.
márc. 11. 17:14
10/36 anonim válasza:
Addig kényelmes amíg nem lépsz kutyaszarba, húgyfoltba, hányásba, üvegbe, használt tűbe, stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!