Milyen ruhákat,ékszereket,cipőket,táskákat vennétek ha több milliárdot nyernétek a lottón?Persze ha lottóztok.🙂
1viszontkérdés utána válaszolok
Ferfi vagy nő vagy kérdező?
Úúú én az Under armor Hovr Sonic 4-e s cipőjét venném meg, fekete-pirosban o.o meg kiüríteném a kívánságlistámat zalandon, bibloo-n és answear hu-n is. 2 mellényt is kinéztem, az egy a Puma F1-es Mercis csapatos mellénye, meg van egy kék Ralph Lauren póló is, ami kb 70 000 😅 de milliók nélkül is lecsapok majdnem mindre, csak szép sorjában 😁
F
Amit biztos nem vennék, olyan neves márkájú ruhákat amiken nagy betűvel virít a márkajelzés.
Szerintem én is sokat varratnék amit tökéletesen rám szabnak, így szuper jól passzolna rajtam :)
Na kiálmodoztam magam :)
Érdekes kérdés. Nagyon tetszenek pl a Dolce&Gabbana meg a Valentino ruhák, olyan romantikusan nőiesek. Ugyanakkor az életmódomhoz rohadtul nem illenek. És akkor sem illenének ha nem kéne dolgoznom, mert a gyerekkel attól még be kell menni a homokozóba. A táskákra soha nem izgultam annyira, cipőből meg csak a Skechers a kényelem miatt.
Szerintem pár drága anyagot próbálnék ki szívesen, pl vennék gyapjú meg hernyóselyem cuccokat. Meg aranyozott ékszerek helyett színaranyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!