Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordják ennyire lent a...

Miért hordják ennyire lent a nadrágot a mai srácok ?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy fiatalokból álló csoportot a villamoson és szinte minden srácnak a combjánál volt a nadrág derék része ,természetesen úgy hogy mindenki láthassa a Calvin Klein boxeralsójukat.

Régen ez divat volt,de most megint...

Lányok ez nektek bejön ?

2024. márc. 8. 07:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De nem hiszem hogy ezt ennyire kirívóan kellene megtenni, vagy hogy van e olyan lány akinek ez tetszik.
2024. márc. 10. 17:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Az öltözködésben mindig is voltak szubkultúrák, ne általánosítsunk! Régen is, most is vannak extremitások, de nem öltözik mindenki így.

Az ilyen "telefosott gatya" stílus nekem pl.soha nem jött be. Aki így hordja, tőle kellene megkérdezni, hogy miért szereti.

2024. ápr. 10. 06:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem zavarja őket az a tény miszerint a lejebb tolt gatyával eredetileg a börtönökben jelezték azt a "lányok", amikor készen álltak egy menetre...
2024. ápr. 12. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:

És a mai lányok miért hordják ennyire fent a pólójuk alsó részét?

A mai lányok miért hordják ennyire seggmutogatósan a rövidnadrágjukat?

A mai lányok miért rakják ki a teljes felső részüket, és csak melltől lefelé takarják magukat?

A mai lányok miért puszilkodnak a szelfiken mint a lezbik?

nov. 23. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Kamasz fiú 14 15 éve voltam én is így öltöztem bő póló sötét kék jó bő farmer nadrág, kb fél fenék boxer alsó ki látszódott, bár akkoriban, hagyományos bő lobogos boxer volt amit a kínaiba lehet venni más fajta nem igen, ez a meg jelenés úgy alakul át pl nálam olyan helyzet volt hogy ezt a buggyos bő farmert, csupaszon, boxer alsó nélkül vettem fel, akkor szembesültem hogy, normálisan kell fel vennem, rá jöttem hogy sokkal kényelmesebb, nem csak azért mert boxer nélkül vettem fel, hanem normálisan a derekamon van, ugyan úgy meg volt mély buggyos ülep, suliba haverok ugyan ezt az öltözködést követték, észre vették hogy máshogy hordom, mondtam hogy nincs rajtam boxer azért, ki akasztó volt nekik hogy ezt a farmert típust boxer nélkül vettem fel, mai fejjel, max arra jó, olyan bő fazonú, boxer nélkül is hordható, rá jöttem hogy már nem jó úgy hordani majdnem térdig érően.
dec. 18. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!