Milyen nadrágot hordjak amiben nem látszik az x-lábam?
Az a problémám hogy x-lábam van és ez engem nagyon zavar, szembe tűnik egyből és rengeteget ront az összképen (megkaptam már egy párszor hogyha ez nem lenne akkor teljesen rendben lennék.. ). Ha megfelelő méretű farmert veszek fel akkor abban látszik, a nagyobb méretben meg nem, de abban úgy néznék ki mint valami bohóc.. normális fekete melegítő alsóban meg alig lehet észrevenni (nem ez a hatalmas nagy bő-re gondolok), de abban meg csak nem mehetek mindenhova… elég igénytelennek nézne ki szerintem, ha egy randira melegítőben mennék..
Létezik valami olyasmi nadrág ami ilyen a farmer meg a melegítő közötti állapot, ami nem szűk hanem inkább ilyen buggyosabb és bárhova felvehető kb. (Persze nem esküvőre stb..).
25F
Hát nem láttam még ilyet. Esetleg más anyagú nadrág, pl chino? Azok bővebb/normál szabásúak.
Egyébként ha nagyon látványos ez az X láb, akkor lehet érdemes lenne megmuttetni. Sima tengelykorrekciobol áll. És nem fog idő előtt tönkremennek a térded.
Talán, ha nem szűk szárú nadrágokat hordanál, akkor nem látszana az X láb.
Nagyon sok szép férfi famert látok a boltokban, ami nem bő, hanem egyenes szárú. Igaz, hogy a legtöbb farmernek gusztustalan a szabása, de azért ki lehet fogni jókat. Aminek nem lóg a valaga, egyszerűen csak nem szűkül olyan helyeken, mint a skinny farmer, hanem egyenes vagy nagyon enyhén bővülő a szára. Ne lógjon harmonika-szerűen a bokádnál 10 kiló anyag, ha túl hosszú a nadrág, akkorára kell vágatni/felhajtani, hogy ha cipő nélkül a földön állsz, a sarkadig érjen az alja.
A skinny nadrág egyébként is nevetségesen néz ki a fiúkon, főleg akkor, ha görbe és sovány lábuk van.
Én is egyenes szárú farmert, nadrágot hordok, mindig is undorodtam a répa kinézettől, ami csak annak áll jól, akinek nagyon szép lába van.
Sokszor látok olyan nőket, hogy feszül a dagadt combján, széles csípőjén a nadrág, van hozzá egy rövid vékonyabb lábszára és egy magassarkú cipő.
Mint egy fordított háromszög, borzalom. Kövéren nem erőltetném a feszülős nadrágokat, az egyenes/vagy enyhén trapéz szárúban nem látszana a hatalmas különbség a comb és a lábszár között.
Én mindenkire tudnék olyan ruházatot adni, ami a legelőnyösebb a számára (én nem nézne ki mindenki ugyanúgy), de engem senki se kérdez. :)
Látatlanban ilyet adnék rád (kifelé történő felhajtás nélkül), akár ebben a színben, akár világosabb kékben (a sötét szín optikailag vékonyítja a lábat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!