Fiúk! Milyen alsónadrágot viseltek sportoláshoz, vagy csak úgy általában?
Figyelt kérdés
febr. 24. 20:37
11/17 anonim válasza:
Úgy általában a laza boxereket szeretem. Nekem ez a legkényelmesebb, alig érzem, hogy van rajtam valami.
Sportoláshoz már inkább a tapadósabb fajta csípőboxereket hordom, minél magasabb pamuttartalommal.
12/17 A kérdező kommentje:
Laza alsóból nem bújik öltözésnél a farkatok? :)
febr. 25. 18:19
13/17 anonim válasza:
Hogyhogy bújik? Nem. Megfelelő méretet veszek és nem rendelkezem ló méretekkel. Szóval nekem nem volt még semmi gondom ebből.
14/17 A kérdező kommentje:
Ki bújik* egy srácnak kibújt öltözésnél.
febr. 25. 18:45
16/17 anonim válasza:
Ja értelek!
Kibújni akár a sliccen is ki tud, ha pl a laza boxer kigombolva marad. Öltözőben szerintem nem gáz. Egy időben rendszeresen úsztam. Ott közös öltöző volt. Egymás előtt kellett meztelenre vetkőznünk. Nem szégyenlősködtünk. Ilyen az ez emberi test. Szerintem öltözőben nem kell ezt szégyellni. Azon kívül meg úgysem látszik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!