Futó nadrág alá szoktak venni alsógatyát?
Most vette egy futónadrágot, testhezállót. Tavasszal elkezdem a futást, de nem tudom, hogy ez alá szoktak e venni alsógatyát vagy sem. Igazából felpróbáltam boxer nélkül. Nem látszódik át semmit.
Ilyet vettem: [link]
Több megoldás is van, személyes ízlés és futásmennyiség szerint.
Az ideális megoldás alulra futóalsó (van ilyen, másképp vezeti az izzadtságot), ha pedig hideg van, akkor kívülre még egy normál szövet/textil rövidgatya (az alsó részek ugyanis nagyon csúnyán tudnak megfázni, pláne ha izzadás is van).
Ha nem futsz sokat, akkor futóalsó helyett elég bármilyen normál alsó/boxer (ezekkel az a gond, hogy bent tartják az izzadtságot -> egy idő után kényelmetlen).
Csak úgy a-la nature nem érdemes felvenni, mert az esztétika mellett az izzadtságelvezetés sem feltétlenül jó ezekben a külviseletre szánt nadrágokban.
Én is ilyenben futok tavasztól kezdve,évek óta és veszek alá alsót.Ugyanilyen anyagból van ,csak vékonyabb.
Már csak azért is megfelelőbb (szerintem),mert nem lifeg annyira a zacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!