Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, ha nőként nagyon...

Mit tegyek, ha nőként nagyon fiús a stílusom, nem szeretem a nőies dolgokat?

Figyelt kérdés

Ilyesmi dzsekit, nadrágot, cipőt hordok:

[link]

[link]

[link]

Plusz sapi:

[link]

Egyáltalán nem sminkelek, annyi, hogy van egy cicatappancsos fülbevalóm, jelenleg hosszú a hajam, de semmilyen, csak van és nekem csak nyűg, utálom annyit szárítani, kenegetni a végeit, csak lent hátul összekötöm és ennyi, néha úgy hagyom kiengedve, de zavar.

Most le akarom vágatni ilyesmire:

[link]

De mindenki szerint az annak áll jól, aki tipikus női csinos ruhákat hord, így nagyon fiús lenne. Nem mintha eddig ne lett volna már az.

Mellem se nagyon van, 75A.

Tipikus olyan edzésekre is jártam, mint a box, harcművészet, mert az érdekelt. Nem szeretem a színes furi ruhákat, sima póló, azok is kék, szürke, fekete.

Nem vagyok transzvesztita vagy mi, meg végülis, ezeket a cuccokat mind a női részlegen vásároltam. Csak az összeállítás mégis olyan fiús. Bár én csak azt látom, hogy vagány, ha hasonló cuccot látok más nőn, akkor is az jut eszembe, hogy vagány, nem azt, hogy de csúnya, fiús.

Nem tudom, mit tegyek, vagy normális-e, ami velem van.

Ti ismertek olyasmi lányokat, akiknek a hajuk rövid, fiúsabb, mégsem öltözik hozzá cicomásan? Nagyon rossz az úgy?

2024. febr. 18. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Én nagyon bírom az ilyesmi stílust 😀 Oversized pólókkal az én ízlésemnek kifejezetten vonzó is lehet!
2024. febr. 20. 01:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Igazából látszik, hogy sem a stílusodban, sem a hosszú hajaddal nem érzed jól magad.

Váltani szeretnél, csinos és nőies lenni, de rövid hajjal.

Nos, én erre azt mondom, hogy igen, az ilyen rövid haj maximum a nagyon nőies lányoknak áll jól, de azoknak is tönkreteszi a stílusát, szóval én nem javaslom.

Szerintem próbáld meg megtartani a hosszú hajad és elkezseni nőies ruhákat hordani, megszokni, megszeretni. Az írásodból úgy gondolom, hogy előbb-utóbb sikerülni fog neked.

Viszont ez a te életed, úgy dönts, ahogy te jól érzed magad.

2024. febr. 23. 08:26
 13/14 anonim ***** válasza:
A tomboy stílussal alapvetően nincs gond, meg a rövid hajjal se, de az a kefefrizura borzalmas.
2024. márc. 8. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:
sokfélék vagyunk :) én is van amikor kicsit fiúsabban, lazábban szeretek öltözködni, és olyankor úgy érzem magam jól. nekem is rövid hajam van, habár inkább női hajviseletem van. ne érezd magad rosszul :3
2024. márc. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!