Shein vagy Temu?

Figyelt kérdés
A Sheinrol vagy a Temurol jobb rendelni ruhát? Melyik a jobb minőségű? A Sheinrol rendeltem már egy pulcsit de néhány hét alatt bolyhos lett. Illetve ha tudtok ehhez hasonló olcsóbb oldalakat, azt megkoszonnem.

2024. febr. 18. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Én a Sheinről rendszeresen rendelek, eddig nem csalódtam. Mindig elolvasom a részletes leírást, anyagösszetétel, stb, és a vásárlói véleményeket is (fényképeket is megnézem). A Temuról nem vásároltam még.
2024. febr. 18. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szintén, mint az #1-es. + még Aliról is szoktam ruhákat is rendelni. Temuról még nem rendeltem. De nem hiszem, hogy hatalmas különbség lenne ezek között.
2024. febr. 18. 11:40
 3/5 Metionin ***** válasza:
86%
Sheinről régóta rendelek, 99% meg vagyok elégedve. A Temu alkalmazást letöltöttem próbaképpen de nekem nem lett szimpatikus, letöröltem. Nagyon agresszívan bombáz hülye játékokkal, a kezelhetősége is rosszabb. Akkor már inkább Aliexpress, kb. ugyanazok a cuccok vannak de nem kell 5 féle felugró szart kinyomkodni mire meg tudom nézni, hogy van-e a cucc a méretemben.
2024. febr. 18. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Nincs vagy- vagy,hanem is-is.

Onnan rendelem amelyik olcsóbb ugyanabban a kategóriában.

Sok termék ugyanaz az Aliexpressen,a Temun és a Shein en is.

Összehasonlítom és ennek alapján rendelek.

2024. febr. 24. 12:37
 5/5 ATY. válasza:
Szerintem a kettő hasonló oldal! Én már rendeltem mindkettő oldalról és azt vettem észre hogy árkülönbség mindkét oldalnál jelen van, illetve ami az egyik oldalon van az a másikon vagy drága vagy egyáltalán nem kapható. Ha ruha kell ott a shein, ha pedig elektronikai cucc vagy egyéb kerti dolgok és stb, akkor ott a temu! Nincs minek vacilálni, engem jobban megfogott a TEMU, ha ruha kell meg átmegyek sheinre oszt csókolom! Nem több 10 ezer forint a különbség a két oldal között, de olykor szerintem előfordulhat
aug. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!