Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SHEIN csomagra 6-9 nap szállít...

SHEIN csomagra 6-9 nap szállítást írtak, reménykedjek, hogy megjön?

Figyelt kérdés
Ma van a 9. nap, eddig nem kaptam értesítést, hogy ma jönne. Eddig a 6.-on mindig itt volt.
2023. dec. 20. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Full felesleges kérdés. Ha valaki azt írja, hogy igen megjön, akkor megnyugszol? De ha valaki azt írja, hogy nem jön meg akkor meg tovább idegeskedsz? Kár ezen rágódni. Jön amikor jön. Év vége van, ilyenkor sokkal több a megrendelés és ezáltal növekszik a szállítási idő is.
2023. dec. 20. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 nem felesleges. Tapasztalatokat írhatnak mások.

Ha szerinted felesleges, görgess tovább!

2023. dec. 20. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1. A csomagszállító cégek jelenleg túlterheltek, így szinte esélytelen, hogy a héten befut.

2. A Vörös-tengeren történt támadások miatt a hajók kerülőútra kényszerülnek, ami még 12 napot rádob a szállítási időre. Ha ebben érintett a csomagod, akkor ez már idén biztosan nem érkezik meg.

2023. dec. 20. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Sokkal leterheltebbek ilyenkor a csomagküldőszolgálatok és a webshopok is. Pár nap csúszás ilyenkor mindig előfordul.
2023. dec. 20. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Két hetet érdemes kivárni mielött pánikolni kezdessz.
2023. dec. 20. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
3 nem repülővel szállítják?
2023. dec. 20. 15:04
 7/8 A kérdező kommentje:

De! Repülővel jön, ha jól tudom.

Egyébként nem baj ha késik, csak jöjjön meg. (Bár benne volt egy ruha, amit Szilveszterre vettem, és így ha nem jön meg, akkor az általuk megadott félrevezető infók miatt kidobott pénz lesz. Máshová nincs felvennem). Tehettek volna erről figyelmeztetőt, hogy késhet. Érdekes, más csomagom 1-2 napon belül itt volt a napokban is.

2023. dec. 20. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hol van még szilveszter? 10 nap mulva..Addig úgyis megjön.Két ünnep alatt sem áll meg a világ.Ennek a hétnek sincs még vége.Szerintem ne pánikolj.
2023. dec. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!