Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szóljak, hogy hamisat készül...

Szóljak, hogy hamisat készül venni?

Figyelt kérdés

Az egyik aukciós oldalon találtam egy hamis LV táskát, aminél ugye nincs kiírva, hogy nem eredeti, de a képen látszik, hogy nem stimmel a porzsák, az anyag és a "fülcsomagolás"t is csak a hamisaknál alkalmazzák.

Valaki rálicitált és a kérdéseknél érdeklődött, hogy jár-e hozzá zsák, meg lakat, meg hol vannak a márkajelzések. Természetesen az eladó válaszolt, hogy márkajelzések mindenütt, meg igen jár hozzá.

Nem tudom tudja-e minek veszi, de ha esetleg jóhiszeműen azt gondolja eredeti én úgy sajnálom, hogy 10ezret fog fizetni egy hamisért.

Hagyjam a fenébe és ne írjak be a termékhez?

2010. okt. 24. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha ilyen helyzetben szólna valaki. Csak nehogy aztán azt higgye, hogy csak elakarod vadászni elől e a táskát. :D
2010. okt. 24. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem minden értelmes ember tisztában van vele, hogy ilyen oldalakon vagy ennyiért úgysem kaphat igazit. xD

Szerintem aki ilyen hülye, az meg is érdemli. És valszeg tényleg azt hinné, hogy csak el akarod tántorítani ettől a szuper vételtől.

2010. okt. 24. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:

háááát...nem tudom:) emberfüggő, hogyan venné a dolgot...de szerintem akár elhiszi, akár nem, részedről szép lenne, ha megírnád neki, hogy véleményed szerint hamis, és nem lebeszélni akarod róla, csak nem szereted a hamis dolgokat, és elég sokba kerül:)

szerintem írd meg neki, gondolom úgy se ismer téged, meg nincs sok adat rólad, meg semmi...aztán ha megveszi, akkor az az ő dolga, te írtál neki...:)

persze, ahogyan gondolod:)

remélem segítettem:)

2010. okt. 24. 19:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra gondoltam, hogy azért örülnék, max. nem foglalkozok vele. Csak ugye az eladó. Majd kiakad, hogy rontom az üzletét, aztán a végén még bejön hozzám csak azért venni valamit, hogy azonnal negatívozzon, láttam már ilyet. :(
2010. okt. 24. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:

és privi üzit nem lehet írni?:)

lehet, hogy hüyleséget írok, de nem nagyon ismerem ezt az oldat:)

az eladó mondjuk biztos nem örülne:)

2010. okt. 24. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem lehet jelenteni a vaterának az eladót, hamisat tudtommal nem lehet árusítani, főleg nem jogvédett, lopott képpel (mert ugye azt az eredetiről teszik fel ááltalában:D). Én jelenteni szoktam a hamisítványokat.
2010. okt. 24. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
amúgy számomra az a hihetetlen, egyesek 10-en ezrekért árulják LV (meg hasonló márkák) hamisítványait, és képesek közölni kommentben, h franciarszágból jön és van rajta márkajelzés!!!!!!!!!! most néztem meg és 65 ezerért bőröndöket hirdetnek, mikor egy pénztárca 90.000-be kerül eredetiben...van aki elhiszi, hogy ez eredeti??
2010. okt. 24. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem írnék, mert a vevő sem lehet olyan buta, hogy azt hiszi, hogy eredeti. Na meg nem tudod bizonyítani, hogy hamis, max csak te tudod, de bizonyítékod nincs.

De aki 10 ezerért vesz LV meg hasonló cuccokat, annak sejtenie kell, hogy nem igazi.

2010. okt. 24. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Jelenteni szoktam mindig, általában semmi reakció csak és kizárólag akkor szedik le, ha bele van írva az aukcióba, hogy hamis/replika stb.

Biztos milyen sok dolguk van szegény adminoknak, de azért annyi eszük nekik is lehetne, hogy lehetetlen, hogy egy-egy eladó, akár 100db eredetit áruljön 9-15 ezer forintokért, ráadásul pl. kiírja, hogy műbőr, holott azt a modellt csak bőrből készítik vagy felmenne a hivatalos oldalukra és látná, hogy nem is létezik olyan modell stb. De van ilyen cipőkkel is, van egy-két értékelés mi szerint kínai szarokat árul az eladó és nem történik semmi, pedig szerintem ebben az esetben, hiába van 100 aki elhiszi, hogy eredeti az a két három ember elgondolkodtató lehetne annyira, hogy a körmére nézzenek az eladónak mit is árul. Jó oké tudom van ilyen szöveg, hogy jár egy kis luxus, meg de nem az érdekel, hogy eredeti, csak tetszik a forma, de hát komolyan, ez gyakorlatilag bűncselekmény, nem?

2010. okt. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!