Felvehetek suliba EGY magassarkút?
Miért emelted ki az egy szót ? Nem két párt kell hordani :D
Amúgy 14 évesen felesleges az udvaron játszadozáshoz. Te is csak azért akarsz, mert az osztálytársaid is abban a járnak és húúúú , de " ciki" vagy, ha te nem, ugye ?
hát tényleg mindig kérdezik hogy én miért nem veszek fel magassarkút egy bálra vagy valami sulis rendezvényre.?!
És ezt nagyon sokszor megkérdezik és ez nekem már kezd ciki lenni.. ezért most megbeszéltem anyummal hogy veszünk egy magassarkú csizmát és akkro abban elmehetek ilyen helyekre..
Ha a 14 évesek körében a érfelvágdosás dívok majd, akkor te is elkezded csinálni, nehogy cikizzenek ? Ugyanmár...
Télen meg magassarkúban fel fogsz fázni.
Rendezvényekre, évzáróra ilyenekre nyugodtan felvehetsz magassarkút, hiszen azok másfél óránál úgysem hosszabbak. Suliba tanulni, meg egész nap abban lenni szerintem kényelmesebb a lapos talpú. Legalábbis én is úgy vagyok vele, h csak alkalmakkor viselek magassarkút, mert nem bírja a lábam sokáig.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!