Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipőt lehet javíttatni? Érdemes?

Cipőt lehet javíttatni? Érdemes?

Figyelt kérdés
Vettem egy drágább bőrcipőt az office shoesban, sajnos a garancia már lejárt, de még épphogy 2 éves. Semmi baja nem lenne, de a talpa körül lévő fehér gumi, ami körbeveszi a cipőt, az illesztésnél elkezdett leválni. Így nyilván használhatatlan, de pazarolni sem szeretnék. Lehet ilyet javíttatni? Érdemes? Vannak még Budapesten ilyen helyek?
febr. 10. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán, de szerintem még egy pillanat ragasztó vagy még jobb, ragasztópisztoly is megoldaná ezt

Takarítsd le, hogy ne legyen poros, és hajrá.

Kb ezt csinálja vele a cipész is 😉

febr. 10. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát annál azért jobban szétjött, hogy én magam meg tudjam oldani sajnos :(
febr. 10. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk egy kép nem lenne rossz, hogy milyen fehér gumi milyen illesztésről, de igen, elviheted cipészhez, létezik még ilyen. bár az ilyen tömeggyártott, ragasztott műanyag cuccokért nem biztos hogy megéri, ők is csak megragasztani tudják, ha selejtes az alapanyag, csodákat ők se tudnak.
febr. 10. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:

A láad kinn van benne ha felveszed? Mert ha nem, ragasztópisztoly forró ragasztója szépen megolvasztja azt a gumit, aztán szépen 2-3 centinként lehet vele menni, ahogy megdermed.

Satu nem árt hozzá, de anélkül is meg lehet oldani.

febr. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!