Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Agrimotor fűnyíró érintkezési...

Agrimotor fűnyíró érintkezési hibás lehet, elégette a vezeték végét. Érdemes javíttatni?

Figyelt kérdés
Többször leállt egy-egy rövidebb időre majd rögtön újraindult. Nem vágtam vele nagy füvet nem is erőlködött, de egyszer csak elkezdett szikrázni, majd égni a vezeték a csatlakozás alatt így azonnal leállítottam. Amit észrevettem mikor elkezdte ezeket a leállításokat, hogy az indítókar műanyag házában lehet valami gond, mert először be se akart indulni majd kis mozgatásra indult.
2023. szept. 3. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell nézetni elvinni szakihoz az ingyen van, kiderül neked megéri e szereltetni .
2023. szept. 3. 19:09
 2/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem tűnik javíthatatlan problémának, persze neked meg kell fizetni valaki másnak a szaktudását, aki ezt elhárítja, ha szeretnéd.

Ez közös megegyezés tárgya.

Tehetsz olyan kikötést, hogy a vizsgálatért nem akarsz fizetni, ezt általában belátják a normális szakemberek, hogy mondjuk ad neked egy ingyenes árajánlatot. Főleg, ha odaviszed neki, tehát nincs kiszállás.

Utána majd eldöntöd.

2023. szept. 3. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

4-6ezer forintért lehet kapni olyan indítókaros dobozt.

fűnyító kapcsoló néven keresd

[link]

Keress egy hozzáértő havert és 2 sörért kicseréli

2023. szept. 3. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Na most megfordult a fejemben, hogy mi van ha maga a kábel volt megtörve és az érintkezési hiba miatt égett meg? Kipróbálom egy másikkal akkor elvileg ez kiderül.
2023. szept. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!