Mi a baj ezzel a ruhával? Mindenki szerint csúnya és nem áll jol. Kép lent :
A kupit ne nézzétek :-)
Nyilván nem ezzel a melltartoval venném fel, és arra is gondoltam hogy a hátán ezt a hosszú " farok " részt előre húzom és egy szép brossal oda kötom. Tehát a mellem alá például egy rózsaszín brossal és akkor rózsaszín táskát valasztanek hozzá . De a tesóm szerint ez a ruha katasztrófa. Lehet egy számmal nagyobbat kellett volna mert a mellem túl sokat felvesz.
Szerintem nem csúnya, sõt. Nekem tetszik.
"Mi a baj ezzel a ruhával?"
Hogy mindent, ami alatta van látni benne, és nem igazán lehet hozzá melltartót venni. Ehhez cicitapasz kell.
Az a "farok" részt meg nem lehet masnira kötni hátul?
Rózsaszínt én nem vennék mellé, nekem olyan egyiptomi vagy görög-római istennõs hangulata van, én aranyat, fehéret vennék mellé.
Hajat fel valami göndörebb, szélfútta konytyba
És a hátát kihangsúlyozni, mondjuk egy ilyen nyaklánccal
Köszönöm szépen :-)
A nyaklánc nekem is tetszik. Szuper ötlet, köszönöm.
7, köszönöm hogy segítesz. Aranyos vagy. :-)
A méret miatt csak azért gondolom ,mert nem hiszem hogy a varrás ami normál esetben a vállánál van ,az a kulcscsontomnal kellene legyen . De ha feljebb húzom , és a vállamnal van a varrás akkor meg nagyon gáz az egész . De szerintem megtartom ebben a méretben . Nyáron tökéletes lesz a városban ebben szaladgálni. Mármint a főtéren fagyi ,esetleg egy Cocktail :-)
Nem ebben fogok bevásárolni :-)
9, valószínűleg igazad van
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!