Mindenki azt mondja, hogy szép vagyok. Pedig én nem hiszem magam annak. Tudnátok segíteni?
Azt hallottam, hogy a szép emberek mondják magukra, hogy csúnyák. Lehet nálam ez nem így van :/ Nem hasonlítok egyetlen lányra sem. Fiús a hangom is, öltözködésem is, (nem is szeretek lányosan öltözködni meg "viselkedni") engem csak a külsőm érdekel mostanság, mert senki sem beszélget velem mikor valamit változtatok magamon ami a szüleim szerint "szép". Véleményt kérhetek? vagy tudnátok ez ügyben segíteni?
2 linket adok mert lehet az egyik nem lesz jó
de... ez vagyok én:
Kicsit ducinak tűnsz, visszafogott, átlagos lánynak, kedves arcod van, problémás a bőröd, de nem nagy baj az. Tényleg lehetne önbizalmad, mert semmi gáz nincs veled, nem vagy csúnya. Nem mindenkinek ugyanaz a szépség, de a lényeg, hogy magadnak próbálj csak megfelelni és fogadd el a bókokat. :) Én a helyedben max a sötét hajon/szemöldökön változtatnék. De elsőre Ariel Winters ugrott be - ami szerintem nem rossz. :)
20/L
Azta de szép vagy 😱😱❤
Nyugodtan hidd el, ne érdekeljenek azok, akik azt mondják nem vagy szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!