Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy mindenki...

Az miért van, hogy mindenki mondja, hogy milyen szép vagyok stb, idegenek is, és folytatás lent?

Figyelt kérdés
...de ha valaki csinál rólam egy fotót, mindegy, hogy ki, akkor azokon ocsmány vagyok, viszont ha én csinálok magamról, akkor azon én is szépnek/szebbnek látom magam. Na jó, ez nem éppen egy ide illő kérdés, de ide írtam, mert itt írnak a legtöbben. :D
2015. aug. 18. 19:25
 1/6 anonim válasza:
Nem vagy fotogén.
2015. aug. 18. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert mások gyakran kapják el a nem éppen legjobb pillanatokat, amikor pedig magad fotózod, tudod, melyik oldal, milyen megvilágosítás, milyen szög előnyös, beállított képet csinálsz.
 3/6 anonim ***** válasza:
megvilágítás, bocsánat
 4/6 anonim válasza:
pont velem is ez a helyzet :D szerintem direkt kapnak el olyan pillanatokban amikor épp nem a fényképezkedésre figyelünk
2015. aug. 18. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is
2015. aug. 18. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi velem is ez van. Élőben, tükörben jól nézek ki, néha készül egy-egy jól sikerült fotó is, de a fényképpek 90%-án szörnyen nézek ki.
2015. aug. 19. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!