Én már 180ezer ftot kerestem a vinteden. Nem adom drágán a cuccokat én se, különben nem veszik meg. De sok kicsi sokra megy
febr. 4. 16:29
2/12 anonim válasza:
Én sem adom drágán.Könyv,ruha,ékszer 400-2500Ft között.A vevőnek több költsége van,én azt is számolom,hogy én mennyit adnék érte.Adtam már el 14 ezres felsòt 1400-ért.Lehet még párszáz forintot rárakhattam volna.Sok kicsi sokra megy.
febr. 4. 17:41
3/12 anonim válasza:
Persze, ha nem utalgatod át magadnak minden bevétel után, hanem hagyod meggyűlni, szép összeg összejöhet a számládon
febr. 4. 17:59
4/12 anonim válasza:
Egyre kevesbe viszik el es orak alatt lehet csak feltolteni a ruhakat. En kb 200 ruhat tettem fel, mind olcson es kb 5-6 ora tuti benne volt. Lehet tobb is. 30 ment el
febr. 4. 19:59
5/12 anonim válasza:
Hát a turkálók meg a fast fashion világában muszáj olcsón adni. Ugye arra az összegre a vevőnek még rájön a szállítási díj is. A Vinteden meg macerásabb, kockázatosabb is vásárolni mint egy rendes webshopban. Ha nem bagóért árulnák a ruhákat senki nem venne onnan.
Nekem is van egy rakat ruhám, márkás egyszer-kétszer hordottak is, amiken gondolkozom hogy felrakjam-e. De lehet inkább ruhagyűjtő lesz belőle, nekem amúgy is baromi kevés türelmem van az emberekhez mostanában. Nem biztos hogy az a pár ezer Ft megér annyi fáradtságot. Ezt neked kell tudnod mennyi energiád van felrakosgatni meg aztán kommunikalni a vevőkkel.
febr. 4. 21:07
6/12 anonim válasza:
Érdemes
febr. 4. 21:45
7/12 anonim válasza:
Hasznos, lehet vele egy kis penzt ossze szedni.
febr. 4. 22:09
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Feltöltöttem tegnap 4 terméket, de eddig még 0 jelentkező:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!