Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes női ruhákat venni?

Hol érdemes női ruhákat venni?

Figyelt kérdés

Kínai kilöve,nem azért mert kínai hanem mert 1 árban van a márkással és akkor már inkább az utóbbit veszem.

Tavaszra szeretnék pár nacit meg felsőt, de annyira elvannak már szállva az árak. 10.000 Ft egy db nadrág. Duri nincs itt a városban, de legutóbb amikor voltam ott is nagyon drága volt minden. Center, nagy bevásárlóközpont nincs közel.

Így maradna az online. Vinted-et ismerem és vannak is jó ruhák, viszont 1 eladónál nem találok meg mindent. Nadrágot is felsőt is a méretemben, úgy meg nekem sok hogy 3-4 eladótól vesszem és annyiszor a posta.

Amit én szeretek az az F&F (tescos) ruhák, C&A ruhák, azoknak olyan jó anyaguk van (felsőben). Nadrágaim sinsay, de ott a felsők és a nadrágok minőségével sem vagyok megelégedve viszont, amikor én vettem jó árban voltak a farmerek gondoltam valameddig bírja, nagyjából eddig.

Zara ruhám nekem sosem volt. H&M-ben is ahogy néztem ki kell fogni. Tally-ban nekem nem igazán tetszenek a ruhák, haspólót, kivágott felsőt nem hordok. New Yorkerben vásároltam már felsőket.

Tehát hol érdemes vásárolni, ahonnan tudnék rendelni online és a méret is akkora amekkora írva van?

F&F úgy tudom nincs online, a C&A pedig nem magyarul, ahhoz nem értek.

jan. 28. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Régebben jobbak voltak a ruhák,de már akkor is volt lejtő.Pont a Zarában dolgoztam.Tapasztaltam.Amúgy a minőségi ruhák már több 10000-ek.
jan. 28. 22:35
 12/20 A kérdező kommentje:
A Zara-s ruhák sem tartanak örökké és szerintem csak a márkát kell megfizetni. Néztem már párat és még csak nem is tetszik.
jan. 28. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
12,persze.Most már inkább.Stílusodtól is függ,hogy mi mennyi.Esetleg benézhetsz a pesti Van Graf-ba is és megnézheted a ruhák anyagát,minőségét.Én inkább kitapasztalnám,hogy mi éri meg és végül döntenék.Vagy a Hádában is sok középkategóriás márka van.Ott is tesztelhetsz.Pesten még a Cream turkálóba szoktam járni.
jan. 28. 22:45
 14/20 A kérdező kommentje:

Békés megyében élek, nem sokat járok Pestre.

Vonattal nem a legjobb vásárolni menni.

jan. 28. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Blue Nature,Envy,vinted.Az első kettő drága,de most vannak a leárazások.Az elasztikus nadrágok nem sokáig bírják,de a punto és más pamutosabb anyagból valok jók.A felsőiket meg évekig lehet nyúzni.A vinteden is sok ruhájuk van aprópénzért feltéve.Csak azért vettem meg egy Blues nadrágot a vinteden,mert mindennel együtt 2600 forint volt.Kétszer,ha hordták.A boltban 15 ezer alatt biztos nem veszem meg.
jan. 29. 11:11
 16/20 A kérdező kommentje:

Postával együtt 2600 Ft?

Az nem rossz csak ugye az OTP-nél az is a gond, hogy minden tranzakció után számol fel sms díjat is meg tranzakciós díjat is, aztán összeadódik

jan. 29. 12:08
 17/20 anonim ***** válasza:
A vinteden nincs semmi plusz költség.
jan. 29. 13:10
 18/20 A kérdező kommentje:
hogyne lenne
jan. 29. 17:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Márpedig én is elsősorban a Vintedre szavazok. Rengeteg kiváló állapotú gatya és felső van 1-2 ezerért, akár még olcsóbban is, (ahhoz jön minimális vevővédelem), a posta változó, kb. 800-2000-ig. Nem vagyok OTP-s, nem tudom, neked miért von le tranzakciók után, nekem csak havi számlavezetési díjam van. De tényleg csak azt mondani, amit már más is írt, mindent összeadva is kb. 3 gatyát veszel Vinteden 1 bolti árából. Szóval, ha az nem fő szempont, hogy nem tudod próbálni, és ha nem jó, visszaküldeni sem, akkor érdemes lenne. A Sheint szeretem, de gatyát sose vettem onnan, és a felsők közül rengeteg crop fazon, így nem ajánlom neked. Ami még eszembe jutott, Remix. Itt márkás használt és új cuccok vannak, elég nagy a választék.
jan. 29. 17:51
 20/20 A kérdező kommentje:

Szeretem a Vinted-et, bár jártam már rosszul is.

Méretem volt a cipoő, (37-es) mégis nagy lett, de nagyon. Képen pedig jónak tűnt, azóta csak rakosgatom, nincs kinek oda adni, Vinted-re pedig nem igazán tudom hogy kell ezt feltenni, tovább adni, de az nem az eladó hibája, illetve egy kabáttal jártam úgy, hogy mosószer foltos volt, sehogy nem jött ki belőle. Amikor megjött a termék jeleztem, és írta az eladó, hogy biztos nem, én csináltam direkt, pénz nem jött vissza kabát maradt, de sajnos nem lehet hordani foltosan.

Nadrágoktól kicsit félek próba nélkül, hol az S jó hol az M jó de szétnézek mert jó lenne 1-2 új naci.

jan. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!