Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó minőségű smart casual és...

Jó minőségű smart casual és biznis női ruhákat honnan érdemes venni?

Figyelt kérdés
Időnként meg kell jelennem üzleti meetingeken és nyilvános eseményeken, és jó lenne pár örökdarab, amiket ilyenkor fel lehet kapni, de nem ismerek ilyen webshopokat, boltokat, hol érdemes nézelődni?
2022. febr. 10. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány eves vagy,n

Az Emporium túl öreges neked?

2022. febr. 10. 20:20
 2/8 A kérdező kommentje:
28, de kevesebbnek néznek mindig, szóval nem szeretnék úgy kinézni mint aki anyukája ruháit kérte kölcsön :D Viszont itt vannak jó darabok, deeee azért 45-50 nagoyn sok, inkább fele budge lenne/darab ha van ilyen.
2022. febr. 10. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Orsayban elég sok ilyen holmi van szerintem.
2022. febr. 10. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én idősebb vagyok, de nekem is probléma...

Régebben a marks & spencerben talaltam ilyen classic darabokat, de ugye az kivonult mo-ról... ufyanígy a camaieu, promod is.

Msradt az orsay, de nem vsgyom vele elegedett.

2022. febr. 10. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Fast fashion boltokban nem árulnak jó minőségű ruhákat.Annyit tudsz tenni, hogy külön külön keresel darabokat a neten és úgy vásárolsz.Esetlet about you, ott sok minden van, vagy külföldi webshopokból.Jobb ötletem nincs.
2022. febr. 10. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos en nem szeretek próba, megfogdosás nélkül vásárolni. Becsben szoktam időnként... az ottani peek&cloppenburgban sokkal nagyobb a választék mint itt az arénában.

De tenyleg durva, hogy egy esprit vagy tom taylor ruha 40 rugó...☹

2022. febr. 10. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az M&S ingeket, felsőket én is szeretem, most körülnéztem a Remix shop új ruhás részlegén, találtam is 1-2 remek darabot, lehet ez lesz a megoldás...
2022. febr. 10. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A jobb hazai “angol” turkálók tele vannak Marks & Spencer, Atmosphere, Next ruhákkal.
2022. febr. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!