Legjobb öltözködés, felszerelés hogy csajok szemezzenek, megszólítsanak?
4 vagyok
Nyilván Enriquet poénként mondtam példának, aki értette, értette.
Nézd, ismerek olyat aki ugyanígy volt. Azt hitte öltöny ingben lehet csak becsajozni.. hat nem sikerült neki mert máshol volt a gond.
Azt értsd meg, hogyha tetszik valaki, akkor tök mindegy, hogy póló-farmer, öltöny, vagy rocker ruha van rajta. Sőt, valakihez a melegítő jobban passzol. Mert nem a ruhája tetszik meg.
Egyszerűen ha valaki jól érzi magát a bőrében, az adja meg a kisugárzását. Ahhoz viszont önmagad kell mutatnod. Ha te melegítőben érzed magad jól, akkor abban. Ha magadra erőltetsz egy stílust ami nem vagy és csak feszengsz, akkor mivel vagy előbbre?
Másrészt nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az tetszik. Van olyan fogalom, hogy önazonosság. Nem a szomszéd Julcsika ízlése szerint kell magad formálni, hanem a sajátod szerint. Ugyanis úgyis az áll a legjobban.
És azt még hozzátenném a 11-eshez (bár tök jól összefoglalta amit én is próbáltam), hogyha valaki a ruhád miatt jön veled össze az régen rossz.
Ha pedig vkivel nincs meg a kölcsönös érdeklődés, szimpátia akkor öltönyben sem lesz. Ha pedig megvan, akkor nem számít az öltözéked.
Ne légy igénytelen. Ne hordj szakadt, koszos, büdös ruhát, ne húzd fel ugyanazt többször egymás után. De olyat húzz amit te szeretsz. Amiben te kényelmesen és jól érzed magad.
Senkire nem szól rá a felesége otthon hogy ne tréningben legyen, vagy ha igen, az régen rossz és nem hiszem hogy az egy minőségi kapcsolat, de ki vagyok én h ítélkezzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!