Legjobb öltözködés, felszerelés hogy csajok szemezzenek, megszólítsanak?
Farmer, póló, edzőcipő. Nézd meg pl Ebrique Iglesiast. ;D
Nyilván extra jó kinézet, vagy olyan kisugárzás kell ehhez. Utóbbihoz annyi kell, hogy rendben legyél magaddal. És azt nem egy öltöny vagy más fogja neked megadni.. :)
Támogatom a 2-es által javasoltat. Nem az öltözék a lényeg, maximum feltűnik. De pl az is feltűnik, hogyha nem érzed jól magad abban a ruhában. Hiába van nagyon divatos melegítőruhám, odakint meztelenül érzem magam, ha nem vagyok farmerben.
És így magabiztosabb is vagyok egy hozzám illő ruhában.
Igen, de azt a 2-es és én is (5-7) mondjuk, hogy a trehány öltözködés nyilván nem előny. Figyelj a külsődre, légy igényes, ne légy hanyag.
DE
Én imádom az öltönyöket, ingeket. De vki aki nem érzi jól magát bennük, ne húzzon magára olyat (nyilván amikor nem kell), mert az is tisztán látszik, hogy kényelmetlenül érzi magát bennük.
Ne a divat szerint öltözködj, vagy aszerint, hogy a "lányoK" melyiket szeretik a jobban (az előző barátnőm pl pont nem volt oda az öltönyökért és ingekért, de rajtam szerette őket... nyilván valóan azért, mert a barátja olyat hordott), hanem hogy melyik vagy te. Melyikben érzed jól magad. És ez önmagában nem igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!