Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt bevállalnátok ezért ?

Ezt bevállalnátok ezért ?

Figyelt kérdés

Lesz egy buli most hétvégén és a belépő elég drága , viszont az a külölegesség hogy a lányoknak akik miniszoknyában , magas sarkúban és kisminkelve érkeznek ingyenes a belépő. Szerintem ez mind együtt kicsit prostis 😂. Ezt szeretném tudni hogy ti mit tennétek, inkább nézzenek kicsit ribinek de ingyen bemehetsz, vagy szolidabban és fizetsz ?

Ui: Dugnálak hozzászólásokat lééégyszi hanyagoljuk köszi :)

2024. jan. 22. 11:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20.

Sopronba jársz be?

2024. jan. 24. 22:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem. Budapest
2024. jan. 25. 06:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Egy erősebb smink buliba teljesen normális, miniszoknya dettó, csak ne az az extramini legyen, ami kb egy vastagabb öv...hanem kb combközépig érjen.Magassarkú szintén szerintem a legtöbb embernél szokásos, csak ne 15 centis talpú tűsarkú legyen..(és vigyél váltócipőt)A póló pedig szerintem ne köldökig dekoltált legyen, mert az tényleg sok, max valami váll nélküli.
2024. jan. 25. 21:38
 24/25 A kérdező kommentje:
Ez nem akkora dolog szerintem , sok lány megy el amúgy is igy bulizni :)
2024. jan. 26. 10:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Bevállaltad?
2024. jan. 30. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!