Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy erről az oldalról jöttetek össze valakivel; illetve bevállalnátok-e egy ilyet? (20F)
Igen, három partnerem is volt.
Most is keresek.
45/F
Igen. Nem volt hanem most jelenleg van innen kapcsolatom. N
#2 azért mert neked nem jött össze, az szerintem nem mások hibája.
Igen Volt
És van 2 férfi akivel már 5 éve nagyon jóban vagyunk
Napi szinten kommunikálunk
N29
#4 akikkel én beszeltem 3 kategóriába sorolhatóak:
1) aha. persze, igen. De kérdezzél, amit akarsz, csak nem nem válaszolok mindenre. (3 nap 1-1 órás csevegesék után) Kép? Milyen kép? Rólam?! Azt még nem adok. Nem ismerlek eléggé.. 🙄
2) ja, aha, jaja volt olyan is.. aha, megesett, képet nem küldök, de ha értelmes vagy, lehet fogok. Aha, jaja, aha... persze. Ja, aha. (másfél óra alatt meguntam a változatos szókincsét)
3) te meg mit írogatsz? Írok a moderátoroknak, hogy zaklatsz. (ezt így kapásból egy kedves köszönésre kaptam, rá 2 napra) na mivan, besértődtél? Na ennyi vagy te, hát így sose lesz nőd, ha nem kezdeményezel!! (lol 😂 piciny dezdemónánk magára vette, hogy ha bunkón reagál, egyből törlöm a g..be)
Lehet másnak több szerencséje volt, vagy egyből lekamuzta a pasi az égről a csillagot, és soha senkinek nem írtam valótlant, én nem is fogok. Nálam ez alap. Nem jött be a gyk, többet nem is akarok itt próbálkozni.
Ja, és vagy 20-30 igen önérzetes nő vissza sem írt a kezdeményezésemre.
Biztosan béna vagyok, ezt adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!