Ez a szemüveg keret tényleg női? Az istenért se találok sehol fekete kereket erre, amit kinézek azt írja női. Mit gondoltok nagyon gáz lenne férfiként nőinek jelölt keretet venni?
2024. jan. 20. 17:30
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne gáz. Attól női, hogy rámondják. Ez műanyag. A műanyagnak nincs neme.
2/10 anonim válasza:
Meg azért írják rá, hogy női, hogy többen megvegyék...
3/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Ezen a felirat sem tolakodó azért is néztem ezt ki
2024. jan. 20. 18:09
5/10 Metionin válasza:
Elég sok keret tök uniszex szerintem, nem értem ezt a nagy kategorizálást. Mikor legutóbb csináltattunk szemüveget, a női és a férfi oldalon is ott voltak kb. ugyanazok a keretek.
6/10 A kérdező kommentje:
Megvan amúgy a férfi változata is, de nagy különbséget nem látok
Az lesz, hogy felpróbálom a nőit és ha nem, akkor megrendelem a férfit 😂
2024. jan. 20. 19:06
8/10 anonim válasza:
lehet hogy a férfi modellek szélesebbek szerintem azért próbáld fel...
9/10 A kérdező kommentje:
Meg ahogy látom kerekebb is, de a nőit felpróbálom aztán, ha nem az igazi megrendelem. Évek óta húzom már a váltást, de nem akarom tovább. :D
2024. jan. 20. 20:23
10/10 anonim válasza:
Amennyiben Dr. Bubó nőies akkor ez a keret is az! Tipikus 40-es évekbeli angolszász férfi keret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!