A bőrhatású nadrágok mennyire tartósak? Kb mennyi viselés és mosás után kezd el kirepedezni, elgyengülni az anyaga?
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 12:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nadrágja válogatja. Lehet belőle tartósabbat is kapni, meg biztos silányabbat is. A műbőr táskák alapján gondolom, mert van, amelyik 2 hét után elkezd szétperegni, van, amelyik meg bír pár évet.
Bőrhatású alatt műbőrt értesz, vagy csak valami bevonatos farmert? Nekem az utóbbi van (fekete, van aki műbőrnek nézi), S. Oliver, eddig olyan 10 mosást ért meg szerintem, még nincs baja.
2/2 anonim válasza:
A bőrhatású nadrágok polièszter -elasztán anyagúak ezek nem repednek, maximum nyúlnak.30 fokon kell mosni ès nem lesz bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!