Mi a véleményetek a bocskai öltönyről?
Hát nekem nem tetszik, de ha mindenáron így akarod hangsúlyozni a politikai nézeteidet pl... Te dolgod.
Vizsgára nem venném fel, mert egy ellentétes politikai nézetű tanár erőteljesen kivágna ilyen-olyan okokkal (nálunk jogon pl nem egy politikus van, de mindenkinek megvan a határozott véleménye sztem xd)
Szerintem ugyanolyan uncsi, mint egy öltöny, csak még kevésbé variálható. Személy szerint nem tetszik. De ne más véleménye miatt hordd :P
A mindenkori kedvencem :)
Nálam plusz pont, ha egy férfin ilyet látok... Azt jelenti, hogy van ízlése :)
Ohh, lehet gyakrabban kéne felvennem :D. Most egy sálat szeretnék venni hozzá, amiben van vmi érdekesebb hímzés. Szóval olyasmi, mint ez: [link]
Csak nem virágosat, hanem címer, vagy nagy Mo, esetleg vmi jelkép, aminek van jelentése számomra. (nem, amielőtt arra gondolnátok szeretném leszögezni, hogy nem horogkereszt és azt nem is szeretem).
Am ezüst, arany vagy piros színeken gondolkodom a hímzésben. Vélemény esetleg erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!