14 évesen gáz, ha fecskét hordok?
Figyelt kérdés
A tesi öltözőben az osztálytársaim néha szoktak cikizni is...2009. jan. 3. 22:36
11/16 anonim válasza:
gáznak nem gáz, de a boxer a divat
12/16 anonim válasza:
13/L vagyok és őszinte leszek: GÁZ! főleg a strandon...
13/16 anonim válasza:
Nem gáz. Én 22 évesen se hordok boxert. Nem az én stílusom, rühellem ha kilóg a farkam az alsógatyából, márpedig egy fesze vagy fesztelen boxerrel ugyanúgy megtörténhet. Ehhez szoktam, és ha valaki kiröhögne miatta, hol nem fosom le?
14/16 anonim válasza:
"rühellem ha kilóg a farkam az alsógatyából," :D:D:D Amúgy igazad van. Lehet hogy a boxer a divat meg minden, de mért jó az hogy ott fityeg a himbilimbije az embernek? Amúgy azt hordod amit szeretsz. Én pl nem hordok tangát, mert gyűlölöm. És?Ettől nem lettem kevesebb... :o) Vagyis remélem ;o)
17L
15/16 anonim válasza:
Nem, abszolút nem lettél kevesebb ;)
A több néha tényleg több :)
Legszebb egy csinos csipkés francia bugyi. Amúgy nem gáz a "fecske" csak az, hogy így hívod ^^
16/16 anonim válasza:
hát az tény hogy a boxer a divat, de a feszes boxernél nem fog kilógni semmid sem :) én azt preferálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!