Adhat egy tetovált nő elegáns, nőies, finom összképet?
Van 4 tetkóm. 2 tenyérnyi a lapockáimon, egy a hátam közepén (szintén ekkora), és egy pici az oldalamon, a mellem alatt.
A tetkóimat szeretem, nem bántam meg őket.
Azonban elkezdett vonzani az elegáns öltözködési stílus. Télen ezzel semmi baj sincs, hisz nem látszanak a tetkóim, így sokak szemében hiába megy szemben egymással a tetoválás és az elegancia, én mindkettőt tudom hozni. Azonban nyárra nézegettem, szép, elegáns, fehér midi ruhácskákat, felsőket, de sokból kilátszana a lapockán elhelyezkedő tetoválásom. Az rontaná az összképet vagy sem?
Az öltözködés egy része csak a megjelenésnek. Az, hogy a ruházatodat elegánssá varázsold, meg lehet oldani, azonban a megjelenésnél minden külső jegyet számításba kell venni.
Az elegáns, kifinomult miliő szerintem nem összeegyeztethető a tetoválással és/vagy piercinggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!