Szokott valaki aludni harisnyába?
Figyelt kérdés
Már egy pár napja ebben alszom hosszú felsővel, és igen meg szerettem. Van rajtam kívül még valaki aki így szokott aludni?jan. 13. 09:28
11/29 anonim válasza:
En szoktam .leginkabb kompresszios harisnyába. Sajna..
12/29 gabor49 válasza:
harisnyafetishses férfiként mondom hogy ezt a kérdést egyertelmuen nem lány tette fel lany ilyet nem kérdez
13/29 anonim válasza:
én igen szoktam testszínű harisnyában alszom én is
14/29 anonim válasza:
Legalább vannak értelmes válaszok is, nem csak a trollok....
15/29 anonim válasza:
13 gondolom bele is szoktad verni és úgy alszol utána😄
16/29 anonim válasza:
Harisnya24 ne irogass nekem privát üzeneteket, mert le lesz csavarva a futyid.
17/29 anonim válasza:
Nem gondolnám hogy a kérdező egyedül van.
Én fiuként elég régóta pamut harisnyanadrágban szoktam aludni. Mivel nem szeretem a zoknit és azt sem ha össze vissza van rajtam a pizsama nadrág. Így nekem is ez maradt. Kényelmes és szeretem is.
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. És örülök hogy, nem vagyok egyedül:)
jan. 17. 08:51
19/29 anonim válasza:
Nem vagy egyedül!
És ne foglalkozz másokkal. Abban alszol amiben szeretel.
Több éve én is harisnyanadrágot veszek fel alváshoz nem tudok vele mit csinálni fázik a lábam fűtés ok, de ez van. Harisnyába nem fázik.
20/29 anonim válasza:
Majd akkor lesztek bajba ha hirtelen rosszul lesztek és roham mentőt kell hívni. Halálra fogja röhögni magát az összes mentős meg az orvosok. Aztán úgy fekudhettek napokat a kórházba. Biztos megéri agybetegnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!