Szokott valaki aludni harisnyába?
Nem én vagyok az ötös, de nekem is úgy tûnik ez egy recska kérdés.
Onnan gondoljuk itt többen, hogy van valami harisnya fétises pasi, aki ide néha tesz fel kérdést, mert mindog ugyanolyan kérdéseket tesz fel.
Nõi szemmel baromira nem praktikus dolgokat kérdez valaki, és van egy rejtett szexuális felhangja a dolognak.
Hordunk-e bugyi nélkül harisnyát? Alszol-e harisnyában? Sok-e ilyen meg olyan neccharisnyát venni suliba?
Szerintem harisnya annyira nem kényelmes, hogy aludj benne. Meg annyira nem is meleg, ha igazán fázol, egy vastag pizsinadrág sokkal inkább melegít.
Soha nem jutna eszembe direkt harisnyában aludni, mert macerás is. Zoknit félálomban le lehet rúgni ha már túl meleged van, de egy harisnyához fel kell kelni hogy levedd.
Hajnal kettõkor ki a tököm áll neki kimászni az ágyból meg nekivetkõzni?
Normális embernek a hétköznapi életben ez eszébe nem jut, mert nem egy praktikus dolog.
Bár gondolom neked szexi a gondolat, és pusztán emiatt bele akarod dumálni a csajokat.
Barátnõd nincs? Vele nem tudod ezt megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!