Mennyibe kerül egy Louis Vuitton pénztárca? (pl az Andrássyn)
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 01:01
11/20 anonim válasza:
Neked van mit ugye..:D Nekem is lenne ha nem 2 napba tellene elköltenem 190 ezret:D Megtehetném én is de tudod mikor veszek ennyiért pénztársát..:D Nekem a bömös vhogy jobban adja mint a lui vuttyon:D:D
12/20 anonim válasza:
Sz te nem költesz egy vasat sem. Akinek van az nem számolja hogy mennyit mikor hol....
13/20 anonim válasza:
Gondolod??:D te nem a tobb generacios gazdagokra gondolsz hanem az ujjgazdag nyomorekokra, akiknek amilyen gyorsan jon a penz olyan gyorsan megy is es par ev mulva megszeppenve pislognak, amikor elhuzok mellettuk a bomosommel:D
14/20 anonim válasza:
-j
am ezt nagyon konnyen be tudod bizonyitani.. lefotozod a penztarcadat de egy papirlapra ird ra h habcsok, majd tedd a papirlapot a tarcaba ugy h a felirat kilogjon. Na majd akkor elhiszem, de vigyazz en keprol is kiszurom a parezres gagyit, de meg a replikat is.:D
15/20 anonim válasza:
nagyon kíváncsi lennék hogy honnan van ezeknek az embereknek ennyi pénzük ha csak így szórják a pénzt..biztos nagyon keményen megdolgoznak érte...
16/20 anonim válasza:
Annak van igaza, aki 120 ezer forintra taksálta a Louis Vuitton pénztárcáit. Vannak nagyon rondácskák, 60.000 forintért, de a másiknál már ugrik az ár akár 300 ezer forintra is.
17/20 anonim válasza:
Mi az "bömös"? Mert nem beszélni 'magyar".
Borsod-Abaúj- Roma megye..?
Életkor 12, IQ 12?
18/20 anonim válasza:
10-eskének a legnagyobb bánata, hogy a jómodort nem adták a vagyona mellé.
Szegény nyomorult!
19/20 CuteAlice válasza:
enyém 100volt. de Ha érdekel, Dec 1.én kaptam(nov.28-án vásárolt) és nekem nem igazán kell, de pénz kéne helyette... az árát csak levásárolni lehet.. nem adják vissza.. :S Bp. belül megválnék tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!