Nem égő ilyeneket viselni?
Láttam valaki kezén egy búvárórát, egy Seiko modellt, azt hittem Rolex submariner, de ugye nem az.
Ez nem ciki a viselőnek? Amikor szembesül vele valaki, hogy te nem "AZT", csak "OLYAT" "HASONLÓT" viselsz?
És nem csak órákról beszélek.
4.
Pizzát rendelsz.
Kapsz egy karéj kenyeret, kechup-al megkenve, rajta reszelt sajt, meg olasz főszer, és 2 karika olcsó paprikás szalámi, és ez lesütve.
Eszed, vagy sznob vagy?
4-es: ha szerinted egy PIZZA egy karéj KENYÉR, KETCHUPPAL, akkor nagyon nem tudod, mi egy pizza.
Eleve nem kenyér, de ketchup SOHA nincs rajta, olyan, hogy "olasz füszer" eleve nem létezik, csak MO_on, a paprikás szaláminak sincs keresnivalója rajta - akár olcsóbb, akár sem, és NEM reszelt sajt van rajta, hanem mozzarrella szeletek.
Nem vagyok sznob, de ilyen moslékot nem eszem, az eredeti finom étel, amit meg írtál, ipari hulladékok gyüjteménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!