Vannak olyan zoknik, amelyek kifejezetten molett emberek részére készültek? És ha igen, hol lehet ilyeneket vásárolni? Konkrét üzletek érdekelnek.
Figyelt kérdés
Anyukám mondta, hogy kényelmetlenek neki a zoknik, mert kicsit vastagabb a lábszára.
Vannak olyan zoknik, amelyek ilyen esetben megfelelő méretűek?
2022. okt. 31. 17:30
1/7 anonim válasza:
Az nem opció, hogy nem térdzoknit vesz fel, hanem esetleg max boka fölé érőt? Nincs és nem is lesz mínusz húsz fok, hogy hosszú szárú zoknit hordjon valaki.
2/7 anonim válasza:
Gumi nélküli zokniként keresd. Nálunk a kínaiban lehet kapni.
3/7 anonim válasza:
első, te komolyan ennyire idióta vagy? milyen térdzoknit te szerencsétlen? még egy bokazokni is szűk lehet vastag lábra, ha kecskelábú kínai vacak!
4/7 anonim válasza:
Én is a gumi nélküli zoknit ajánlom, dm-ben is láttam már.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. nov. 1. 09:09
6/7 Metionin válasza:
Igen, a gumi nélküli nagyon jó, én alvósnak használok olyat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. nov. 1. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!