Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sokaknak miért ennyire fontos...

Sokaknak miért ennyire fontos a ruházat? Miért költenek rá ennyit?

Figyelt kérdés

Nagyon sok embertől látom, hogy nem keres jobban a magyar átlagnál, mégis rengeteget, havi akár 50 000 feletti összegeket is kiad ruhára. Ezt főként nőknél látom.

Az egyik barátnőm is most mutatta miket vett about you-ról, és az árakat összeszedve 80.000 forintot kiadott. Ráadásul minden hónapban rendel. S róla tudom is, hogy alig kap meg 300 000 forintot. Ennyire fontos az embereknek a ruha, hogy a fizetésük egyharmadát ráküldik? Tőle is megkérdeztem, azt mondja, nincs még gyereke, otthon élhet, mire költsön, ha nem magára?

Ezzel amúgy én is így vagyok, hogy magamnak, de inkább félreteszem azt a pénzt.

2024. jan. 10. 21:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8,napi 3k amúgy simán elmegy,ha főzöl,akkor is.Mindenféle étteremben,kifőzdében meg simán ott lehet hagyni 200k-t/hó/fő.
2024. jan. 11. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
A nőknél amúgy megfigyelhető a shopingolás,többnyire impulzus alapú döntéseket hoznak.Javaslom,hogy foglalkozz kicsit marketinggel és meg fogod érteni a vásárlói magatartást.
2024. jan. 11. 00:35
 13/16 anonim ***** válasza:

#6-7

Együtt érzek veled, 1.voltam:D

2024. jan. 11. 05:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Nincs sok ruhám,de a kedvenc markáimnál 12-15 egy felső,nadrág.Van pár turis meg olcsobb cuccom is.De én mindent addig hordok,amig le nem rohad rólam.Egy sima bugyi is 1500Ft minimum.Cigizek is.Mekibe nem jarok

Viszont van kertem és jószag,a kaja nagy része meg van.Könyvet is sokat veszek.Amig megtehetem megveszem.Szeretem a szép és minőségi dolgokat.

2024. jan. 11. 05:44
 15/16 anonim válasza:
100%
Én státuszszimbólum miatt.
2024. jan. 11. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Benzinre miért ver el az emberek többsége havi 50-100 ezer forintot, amikor kocsi helyett van sokkal olcsóbb alternatíva?
2024. jan. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!