A fiúk meg tudták tanulni hogy illik öltözködni az utcán, a lányok miért nem?
A fiúk megtanulták hogyan kell normálisan fel öltözni, tudják az öltözködési illemet.
A lányok pedig kirakják a mellüket. a hasukat is teljesen. olyan rövidnadrágot vesznek fel hogy full rövid nagyon, mintha egy bugyi lenne. Kivágott pólókat hordanak. Olyan szoknyát vesznek fel, ha lehajolnak kilátszik ami nem kell. Ami most divat, hogy a tanga fent van hasunkíg hogy látszódjon és + haspóló.
Ezer fiúból az utcán egy sem mutogatja a testét, ezer lányból több mint a fele ezt teszi.
A fiúk megelégszenek azzal ha csak otthon a párjuk látják a testüket, a lányok miért nem?🙂
A lányok többen. Le is írtam már kérdésemben, bemásolom:
Ezer fiúból az utcán egy sem mutogatja a testét, ezer lányból több mint a fele ezt teszi.
Ne mutogassa a hasát az utcán, Instagramon, ne mutogassa a melleit, ne mutogassa a seggét és ne bugyi hosszúságú rövidnadrágot hordjon.
Fiatal lányok is.
Fiatal lányok alatt a gyerekeket érted?
Én senki mellét nem szoktam látni az utcán. Hasat több férfi mutogat mint nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!