Milyen oldalak vannak ahonnan jó ruhákat lehet venni?
Figyelt kérdés
Én csak a Sheint ismerem, de onnan nem szeretnék rendelni(most nem szeretném kifejteni)
Ti honnan szoktatok ruhát venni?
Én régebben vásároltam C&A ban, de mostanában nem láttam jó ruhákat, H&M amit még mindig szeretek, amik ki vannak zárva nálam:New yorker
C&A
Tacko
Pepco
Ezeket kifejezetten utálom, milyen oldalak/boltok vannak amik jók voltam nektek?
2024. jan. 4. 14:59
1/7 Metionin válasza:
Nézd meg a House és a Reserved boltokat, esetleg a Cropp-ot. Mióta a H&M kezd elszaródni, inkább ezekben találok jó cuccokat. Sinsay-ben is sokszor ki lehet fogni de ott nagyon változó a minőség.
2/7 anonim válasza:
Vinteden kincsekre lehet bukkanni
3/7 anonim válasza:
Szintén a vintedet javaslom. Markas cuccok olcson.
4/7 anonim válasza:
Én is azokat a boltokat ajánlom, amiket az 1-es.
Reserved,cropp,house,sinsay.
A visszaküldés teljesen ingyenes,csak megrendeked a futárt.
5/7 anonim válasza:
Blue Nature,Envy,Reserved,Mystic Day.Vinted.
6/7 A kérdező kommentje:
Cropp üzlet van Veszprém közelében?
Találtam az oldalon egy nagyon jó farmert, azt szeretném megvenni, de azért inkább felpróbálnám előtte
2024. jan. 4. 20:41
7/7 anonim válasza:
About you, Answear
Itt van több márka, amik közül tudsz válogatni. Sokszor vannak jó akciók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!