Hol lehet fűzőket venni/rendelni még megfizethető áron?
Ha valaki valamelyik ületben látott, jelentse. :)
Megfizethető ár: egy mell alatti fűző (~30cm) fűző ne nagyon lépje át a húszezres határt.
Nekem az itt árultak nagyon tetszenek:
AZOK NEM RENDES FŰZŐK! Gagyi, műanyag merevítéses, kínai gyártmányok, alul csak egy hálós anyag van a műanyag szatén alatt, a varrás könnyen szakad, rendes fűzőzsinór helyett szaténszalag van a hátuljukban, kevés merevítő, nem is rozsdamente acél még az elülső 2 kapocs sem, nincs bennük hátttakaró panel sem, és derékszalag sem!
NEM ÉRI MEG! Van ilyenem nekem is, próbaképp vettem egyet, de szörnyű! Egy centi karcsúsodást nem lehet vele elérni tartósan, csak utánzatok! Mellesleg a műanyag visszahajlik pl. derékrészen, nagyon idiótán néz ki. Ha igazi fűzőt akarsz, láttam 2-3-4 acélmerevítésest vaterán, vagy figyeld a corset4you.com akcióit! Gagyira ne adj ki pénzt.
Közi hogy szóltál, bár amúgy sem vettem volna onnan, mert a legtöbbjük túl fétises nekem. :) Én inkább egyszerűbb, hétköznap is viselhetőre gondoltam, mint pl. ez:
Ez gyönyörű, csakhát 60.000 Ft. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!