Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet fűzőket venni/rendel...

Hol lehet fűzőket venni/rendelni még megfizethető áron?

Figyelt kérdés

Ha valaki valamelyik ületben látott, jelentse. :)

Megfizethető ár: egy mell alatti fűző (~30cm) fűző ne nagyon lépje át a húszezres határt.

2010. okt. 22. 16:58
 1/10 A kérdező kommentje:
* üzletben
2010. okt. 22. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem az itt árultak nagyon tetszenek:

[link]

2010. okt. 22. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:

AZOK NEM RENDES FŰZŐK! Gagyi, műanyag merevítéses, kínai gyártmányok, alul csak egy hálós anyag van a műanyag szatén alatt, a varrás könnyen szakad, rendes fűzőzsinór helyett szaténszalag van a hátuljukban, kevés merevítő, nem is rozsdamente acél még az elülső 2 kapocs sem, nincs bennük hátttakaró panel sem, és derékszalag sem!

NEM ÉRI MEG! Van ilyenem nekem is, próbaképp vettem egyet, de szörnyű! Egy centi karcsúsodást nem lehet vele elérni tartósan, csak utánzatok! Mellesleg a műanyag visszahajlik pl. derékrészen, nagyon idiótán néz ki. Ha igazi fűzőt akarsz, láttam 2-3-4 acélmerevítésest vaterán, vagy figyeld a corset4you.com akcióit! Gagyira ne adj ki pénzt.

2010. okt. 22. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja és az extil.hu-n is vannak 20-25 ezerért már mell feletti fazonok is! Ráadásul hazai gyártmány :) Én inkább spórolok 10-20 ezret egy valódira, minthogy 5-10 ezret kidobjak egy ilyen szánalmas kínai hamisítványra! Mert azt még nem is említettem, hogy ráadásul híres külföldi gyártók (axfords, vollers, fairygothmother, revanche de la femme) modelljeit nyúlják le és koppintják ! A forgalmazókat meg átvágják valami eredeti oldalról lopott képpel...
2010. okt. 22. 17:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Közi hogy szóltál, bár amúgy sem vettem volna onnan, mert a legtöbbjük túl fétises nekem. :) Én inkább egyszerűbb, hétköznap is viselhetőre gondoltam, mint pl. ez:

[link]

Ez gyönyörű, csakhát 60.000 Ft. :(

2010. okt. 22. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Tényleg gyönyörű! Szerintem lesd gyakran a leárazásokat - főleg majd Karácsony tájékán :) De most is van 20 alá leárazva derékfűző pl:) Igaz ilyenkor csak 1-2 méretben vannak, de hátha szerencséje van az embernek... Viszont az extiles fűzők szerintem kifejezetten visszafogottak, nekem nagyon tetszenek.
2010. okt. 22. 18:24
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link] (ennek szerintem gyönyörű a kialakítása:)

[link]

2010. okt. 22. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, és még valamit elfelejtettem: van egy angol oldal, a www.corsets-uk.com, én már rendeltem innen, és nagyon jó minőségű, acélmerevítéses fűzőik vannak. Most van 2 áráért 3 akció is. Én épp erre gyűjtögetek megint :) és bocs h ezt csak 3 kommentbe bírtam kinyögni :D
2010. okt. 22. 18:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Ezeket is lesd meg :)

[link]

Amúgy köszi a tippeket, ezek tényleg nem túl drágák és szépek. :)

2010. okt. 22. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
uhh köszi, itt nagyon jó fazonok vannak :)
2010. okt. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!