Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hét múlva lesz az esküvőnk Kispesten és még nincs tortánk. Hol tudok rendelni jót és megfizethető tortát kb.20 főre?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 18:58
1/7 anonim válasza:
Szia! A Google-ban találtam: Salsa Kávézó és cukrászda, 1191, Bp. József Attila u. 50-56. Sok szerencsét hozzá! Sok boldogságot!
2/7 anonim válasza:
Nézz, szét itt!Én itt rendeltem a tortát a barátaink esküvőjére kb.40 szeletes volt,2 emeletes emeletenként más krémmel.Nagyon segítőkészek.Ha jól emlékszem 18000 volt,szállítással együtt,mert messzebb kellett vinni és azt én nem vállaltam be júliusban,40 fokban.Amúgy kb.7000 volt a szállítási költség.Maga a torta nem volt drága.
3/7 anonim válasza:
Teljesen okés, hogy még nincs meg a tortád. Három hét alatt megromolna. Inkább várj még vele!
4/7 anonim válasza:
szia!
Nekünk tőlük volt, csodafinom, csodaolcsó, és hozzád még közel is van! Ja, és helyszínre is szállítják. Mi 32.000-et fizettünk 150 főre!
6/7 anonim válasza:
ami ott van a Kispesti piacnál cuki az jó cukikérdezz rá ott!
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget.
2009. máj. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!