Férfiak/srácok a munkahelyen az öltözőben mindenki boxert hord nálatok? Vagy van még aki hagyományos fecske alsót hord?
Figyelt kérdés
Milyen ez az arány nálatok?
Van hogy munkahelyre más alsót vesztek fel mint otthon, kényelmi, praktikus vagy egyéb szempontból?
2024. jan. 3. 14:46
11/19 ZsocaLatex&PVC válasza:
Én csak szerettem volna a suliba látni az alsókat,ott még kicsit mindenki takarja!
12/19 anonim válasza:
Tesiöltözőben ki takargarja magát alsónadrágban?
14/19 anonim válasza:
Nálunk a tanár is simán átöltözött. Amúgy meg mit kell takargatni, ha alsógatyában van az ember?
15/19 A kérdező kommentje:
Aki takargatja magát az szégyenlősségből teszi.
#9,10: jó nektek, nekem már szóltak be suliban hogy bugyogót hordok és többször ért atrocitás.
Munkahelyen "csak" kiröhögtek.
Gondolom emberek meg hely válogatja, meg a viselő személy alkata, személyisége.
Én kicsit alacsonyabb és vékony vagyok, gondolom kövérebbeknek jobban passzol/elnézik hogy fecskét hord.
Ti akik ilyet hordtok, milyen alkatotok van?
2024. jan. 7. 14:07
16/19 anonim válasza:
15
De alsógatyában is szégyenlős valaki? Strandon is szégyenlős az ilyen ember?
17/19 anonim válasza:
idősebbek hordanak még fecskét, fiatalabbakon feszes boxert látok. Laza boxert már nem láttam mostanában
18/19 anonim válasza:
Én is azt hordok csak fiatal korom ellenére
19/19 anonim válasza:
De pl nyáron tényleg dupla rövidnadrágban aszalják magukat egyesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!