Rendeltem a CCC-ből regisztráció nélkül, nem kaptam visszaigazoló e-mailt, rendeljem meg újra ?
Figyelt kérdés
Rendelt regisztráció nélkül, nem kaptam 1 nap után sem e-mailt. A csomagom státuszát sem tudom követni, mert e-mailben küldték volna a számot. Most regisztráltam, és fontolgatom, hogy újra leadom a rendelést, max ha megjön mindkét csomag, az egyiktől elállok. Vagy lehet mást tenni? Jobb tipp? Az ügyfélszolgálatnak szerintem hiába írnék, ha nincs meg a számom.
Kicsit idegesít. Fontos lenne, hogy a napokban megrendelnem még 1x, akkor már regisztrálva, hogy nyomon tudjam követni, mert akció van. Nem akarom kivárni, hogy kihozzák-e vagy sem.
2024. jan. 3. 14:04
1/2 anonim válasza:
Ne rendeld meg újra! Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal és adj meg minden adatot amit tudsz az eredeti rendelésről, például hogy mikor történt, milyen email címet adtál meg, számlázási név, cím, szállítási cím, stb. Ők megmondják hogy sikerült-e és mi a státusza.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos megijedtem, és most megrendeltem:c
Viszont erről azonnal kaptam e-mailt. Hát, max visszamegy az egyik csomag, 14 napig van elállási jogok.
2024. jan. 3. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!