Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltas regisztracio utan nem...

Oltas regisztracio utan nem kellene kapnom vmi visszaigazolo emailt? Mikor oltanak reg utan? Utana mikor jon a kartya? Nekem mind1 melyik csak mehessek edzeni. Van tovabbi teendo?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 01:47
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem kapsz semmi emailt. De ha mindegy melyik tudsz időpontot foglalni a kínaira akár már holnapra is. Az miért nem jó?

[link]

2021. ápr. 29. 01:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Joaz. Nemtudom. Fogalmam sincs semmirol. Eddig nem akartam oltatni. Regisztraltam es ennyi.
2021. ápr. 29. 03:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Most regisztraljak ide is? 🤣
2021. ápr. 29. 03:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaa h ez a regisztraltaknak van es csak kinai mert orbi berendelt egy rakattal es el kell sozni. Mind1 joaz legalabb gyors. Egyikrol se tudok semmit mint ahogy kb senki... dehat kizsaroltak :/ koszonom ment a pipa
2021. ápr. 29. 03:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt irja nem vagyok jogosult. Csak elozetes regisztracio utan hasznalhato. De mar regisztraltam. Megprobaltam ujra regisztralni, de azt irta mar regisztraltam 🤷‍♂️ szar az egesz vagy lassu. Megprobalom hnap is
2021. ápr. 29. 03:53
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Kell neki egy kis idő (lehet pár nap is) míg átfut a rendszeren. Ha tegnap regisztráltál és még hétfőn sem tudsz időpontot foglalni én a helyedben csak akkor kezdenék el izgulni. Regisztrációról nem kapsz vissza igazoló e-mailt, de az időpont foglalasrol igen. Engem kedden oltottak, odamentem, odavittem a nyilatkozatom (amit a vissza igazoló e-mailben kuldtek h ki kell tölteni), kaptam kis számot, 10esével hívták az embereket, aláírtam néhány papírt, homeroztek, kellett tudnom a háziorvosom nevet, beoltottak, kaptam papírt amivel majd vissza kell mennem második oltasra, 20 percet utána ulni kellett a varoban hogy nem e kapok allergiás reakciót és mehettem. Szüleimnek 2 hét után érkezett az oltási igazolvány postán(nekem meg ugye nem telt le a ket hét, meg valahol mintha harangoztak volna hogy késni is fog), van rajta egy qr kod és ha azt telefonnal megnézed kihozza az adataid és hogy érvényes. Ennyi
2021. ápr. 29. 07:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja és itt letudod csekkolni h bent vagy e már a rendszerben: [link]
2021. ápr. 29. 07:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi 🤜
2021. ápr. 29. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Pumped Gabó, te vagy az?
2021. ápr. 29. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!