Kiskutya86 kérdése:
Mi lett a Shellys Rangers illetve Red Rooster és a Getta Grip bakancsok gyártásával?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne mi lett ezekkel a bakancsokkal mert biztos forrásból igazából semmit sem tudok. Az biztos hogy egyiket sem gyártják tudtommal és van amelyiket már vagy 20 éve nem.
Pedig tényleg ezek a bakancsok még bírták a strapát.
Van is egy Getta Grip bakancsom, gyönyörű állapotban, harmadik talaja vagyok. Meg most vettem egy Shellyst, pirosat.
És mind a kettő a ritka 44es méretet képviseli.
Lényeg a lényeg, ha bárki tud bármit ezeknek a bakancsoknak a történetéről, vagy arról hogy miért szűntek meg azt nagyon szívesen hallgatom. Sok emberrel beszélgettem és sajnos nem futottam sokra sok egykori kultukus bakancs tulajdonosától sem.
Köszönöm, kellemes ünnepeket
2023. dec. 30. 12:05
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy megszűnt a gyártó vagy csak Európában nem kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!