A neten láttam ezt a képet és nagyon cuki ez a fürdőruha ,felmerült bennem ,h egy ilyen hosszú ujjú fürdőruhát hogyan is kéne felvenni, eddig csak bikiniket hordtam így nincs ilyesmi fürdőruhákkal tapasztalatom. Strandoláshoz mennyire hasznos?
Figyelt kérdés
Esetleg mennyire egyszerű lehet benne lenni vagy a wc -zés nagyon macerás e ? [link]
18/Míra
2023. dec. 26. 22:45
1/3 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen egyrészes fürdőruha.
2/3 anonim válasza:
Bájologni biztos jó, ha attól eltekintünk, hogy szárazon meleg, vizesen meg hideg lesz.
3/3 ívy1 válasza:
Az ilyen azoknak ajánlott akiknek nap allergiájuk van, de attól függetlenül kipróbálhatod. Amúgy nekem is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!