Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Párom véletlenül férfi pulcsik...

Párom véletlenül férfi pulcsikat vett nekem ajándékba. Tudjuk cseréltetni?

Figyelt kérdés

Az egyik elég uniszex, a másikat nem nagyon nézte, csak akkor tűnt fel neki, hogy vmi nem stimmel, amikor kicsomagoltam. Nyilván egyik sem jó rám (mindkettő lóg rajtam). Rá se jók, szóval az sem opció, hogy ő majd elhordja őket. Ráadásul az egyiken van egy kis szálhibábol fakadó lyukacska, szóval még hibás is.

Blokk megvan, az árcímke is, de azt a párom értelemszerűen kivágta. Van esély rá, hogy visszacserélik őket? 1 hetes vásárlás mindkettő. C&A-ról van szó.

2023. dec. 25. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

10.

Nem nyert.

"a felnőtt férfiak ruházatánál a mellbőség felét, női ruhák esetében ennek 6-tal csökkentett értékét jelentik. (Például 96 cm mellbőséghez férfiaknál 96/2=48-as méret, nőknél 96/2–6=42-es méret tartozik). A normál mérettől eltérő szabású ruhadaraboknál ezektől eltérő számrendszereket alkalmaznak;"

2023. dec. 26. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A hülye méretezés teljesen igaz amúgy. Az elmúlt 10 évben 76-86 kiló között felfelé mozogva L és XL között vettem ruhákat, de inkább L volt az igazi. Majd az elmúlt 2 évben egyre nagyobb lett minden ruha, M lett a méretem, és csak elmúlt nyáron fogytam le hirtelenül 70-re, persze már az M is bő. Márpedig a fogyás ellenére a méretem eredetileg továbbra is L lenne. Nem tudom, hogy mit műveltek. Emellett pontos méretű számok szerint még az M-et is nagynak írják. Ha a számok szerint választanék, akkor XS kéne. 10 évvel ezelőtti XL után. Röhej. Ettől függetlenül legjobb lánybarátom és párom tud az M-ről, ott állapodtam meg magammal. Bár lánybarátom pulcsinál így is inkább L-t javasol nekem és azt kapok tőle. :-)
2023. dec. 26. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 12-es ír, azt én is tapasztalom. Akartam is itt az oldalon már kérdezni. Az utóbbi egy-két évben mintha nagyobbak lennének a ruhák, pedig nem én fogytam. Nekem is XL-es, meg XXL-es pulóvereket kellett hordanom, most meg az L-es is sokszor nagy. Farmerból is 36-ost hordtam, most vettem épp egy 32-est.
2023. dec. 26. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

12,13

Ez azért van, mert ha "A" boltban felmegy a 32-es, "B"-ben viszont csak a 34-es (mert ők még nem számozták át), akkor a hiú nők az "A"-ba fognak járni, hogy elmondhassák, hogy rájuk a 32-es is jó.

2023. dec. 26. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az évtizedek során is elinflálódtak, ahogy egyre dagadtabb lett a társadalom, de csak azért is bele akarták férni az ugyanakkorának jelölt ruhákba.

Így változtak pl az USA női méretek:

[link]

Minden oszlopban nagyobb tényleges értékek vannak, mint a felette lévő táblázatban.

2023. dec. 26. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Rossz méretet vett, hibásat és férfi pulcsit. Ezek után hihető, hogy minden évben pulcsit kapsz.

Egy kicsit úgy jön le nekem, hogy nem számított mit vesz csak valami legyen. Valamit adni kell és lekapta az első cuccokat az állványról.

Én azért megkérdezném a férjemet mennyi időt szánt az ajándék vásárlásra.

2023. dec. 28. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:

#11 Igen, a mellbőséget jelenti, de milyen mértékegységben? Csak nem hüvelykben?

Jé, mégsem írtam hülyeséget? 😃

2023. dec. 30. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Sikerült kicserélni?
2023. dec. 31. 08:39
 19/19 A kérdező kommentje:

#16 Jó méretet vett, csak ffi pulcsit. Ergo hiába stimmelt a méret, sem az ujjhossza nem volt jó, sem vállban, sem mellben, sem hasban nem passzolt igazán. Valószínűleg kicsit más a szabásuk is. Egy "L"-es ffi nem úgy néz ki, mint egy "L"-es / "XL-es" nő. :-)

Egyébként az üzletben tényleg a melltartók mellett voltak kirakva ezek a ffi pulcsik. Szóval simán nézheti őket vki női pulcsiknak is. Egy átlagos férfitól meg aztán igazán ne várjuk, hogy ránézésre megmondja, hogy jó lesz-e. "A stílus jó, a szín jó, az "L"-es méret jó, akkor jó." Egyébként amikor nézegettem a pulcsikat, még engem is megkavart egyik-másik "női" pulcsi. Kérdeztem is az egyikről, hogy tényleg női-e. Úgy tűnik, hódít az uniszex stílus.

Köszi a választ mindenkinek. Gond nélkül cserélték a pulcsikat. Az eladó nagyon kedvesen és megértően csak annyit mondott, hogy "előfordul". Két ffi pulcsi árából kijött három női, és 1-2 ezer Ft-os ráfizetéssel még egy éppen akciós sálra is futotta.

Egyébként ezeket cseréltük:

[link]

[link]

Ezekre:

[link]

[link]

[link]

Most ki-ki döntse el, mekkorát hibázott a kedves párom. :-)

Szerintem stílus alapján a ffi pulcsik simán elmennének női pulcsinak is. :-D Szóval tényleg nem történt katasztrófa, de persze a női pulcsiknak jobban örülök. Testhezállóbbak, és az ujjhosszuk is tökéletes. :-D

2024. jan. 4. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!