ZsocaLatex&PVC kérdése:
Ki mit szól a férfi bőrnadrágot vagy fényeset viselő férfiakról,fiúkról?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 22:04
A kérdező szavazást indított:
Tetszik!
Nem tetszik!
21 szavazat
1/17 Metionin válasza:
Ha jól áll neki, hordja. Igazából mindkét nemnél az van, hogy akinek jó az alakja, azon kb. bármi jól áll, míg rossz alakkal a legmegszokottabb ruhákban sem lesz kellemes jelenség.
2/17 anonim válasza:
Jó a neved! :D Hordhatja ha jól áll.
Sokan már ilyen leggings szerű edzőgatyákban járkálnak mindenhova.
3/17 anonim válasza:
Férfiakon sosem láttam még bőrnadrágot, ellenben lányokon/nőkön egyre gyakrabban, időnként a feleségem is hordja. Van akinek jól áll van akinek nem,biztos egy férfiak esetén is így van.
4/17 anonim válasza:
Bőrnadrágot én nőkön sem látok, csak valami fényesebb anyagú bőrnek nevezett, bőrhatású nadrágot/leggins-t aminek még a műbőrhöz sincs köze, nemhogy az igazi bőrhöz.
5/17 anonim válasza:
én is szoktam hordani bör legginst vagyis spandex anyagú hangsúlyoz férfit hordok. neved alapján kérdező te biztosan latex vagy pvc legginst hordol hát azok eléggé fényesek viszont anyaga is sz*r amikor megy benne az ember nyikorog egyszer énis vettem olyat viszont ilyen nem teszik anyaga végett nem bántásként irom.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen van fényes is és bár otthon de imádom,pont azt a nyikorgó hangot!
2023. dec. 14. 14:37
7/17 anonim válasza:
5 vagyok
hát kérdező nem is tudom ha szereted akkor hord én nem venném utcára pont nyikorgó hang végett. ha annyira szered hordani akkor miért hordod utcára.
8/17 anonim válasza:
Ha valóban bőr, nem ez a műbőr cicanadrág, akkor menő. Egyéb esetben, sokszor szerintem csajokon sem áll jól, de valamiért nagyon erőltetik. Nyilván ez alól van kivétel.
9/17 anonim válasza:
Szerintem menő és vagány egy bőr/műbőr nadrág vagy egy bőrhatású farmer férfiakon is.
Én pont ilyen bőrhatású farmert keresek, szokták bevontnak/bevonatosnak is nevezni.
Aki tud ilyet valahol, szóljon.
10/17 anonim válasza:
Bőrnadrágot nem hordok, mert nem szellőzik a lábad alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!