Tetszik ez a papucs?
Figyelt kérdés
A régi tönkrement, valakinek van tapasztalata ezzel? Praktikus, kényelmes, tartós, dizájn...
18/f
2010. okt. 21. 22:55
1/8 anonim válasza:
Páromnak ilyen ment tönkre most nyáron, azt hiszem 8 éves volt :-) úgyhogy tartósnak mondanám. Ugyanilyet vettünk újra.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán... Itthonra kellene, esetleg uszodába.
2010. okt. 21. 23:06
4/8 anonim válasza:
undorító. bocs, de hánynom kell ha valakin ilyet látok. annyira visszataszító, amikor nyáron egy csomó férfi ebben mászkál az utcán. szóval rossul vagyok tőle.
okés, ha otthon hordod vagy ilyesmi, csak könyörgöm ne vedd fell halásznadrággal, mezítláb, utcára.
5/8 anonim válasza:
nekem is ilyen van kékben usziba:-D 20.l
6/8 anonim válasza:
Kapuig szóló útvonalengedéllyel tökéletes választás otthonra, strandra, uszodába. De máshova nem!
7/8 anonim válasza:
a páromnak is ilyen van!dizájnosnak nem mondanám inkább sportosnak,de tartós!kényelmes.
8/8 anonim válasza:
szerintem jó választás, nekem is ugyan ilyenem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!