Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor hogy is van?

Most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Anno mikor a fiúk super skinny farmert hordtak, vagy még hordják, akkor sok fiú, lány, volt akik ezt elítélték, zsebes harisnyának nevezték, lebhuziszták őket.

Oké, voltak akik váltottak bővebb szárú nadrágokra, mert az már férfi nadrág az ítélkezők között.

Na de most akkor ezek az ítélkezők mit szólnak azokhoz a lányokhoz akik férfi bő szárú nadrágokat hordanak?

Mert ugye most megint lehet kérdezni, hogy melyik stílusú nadrág a női, ha a lányokon is bő szárú van?

Akkor most megint super skinnyt kell vissza venni a fiúknak? Mert az lett a férfi nadrág? Vagy hogy is van ez…

2023. dec. 14. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
😂aha
2023. dec. 17. 14:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Aha, bizony😄😄😄
2023. dec. 17. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem teljesen meg lehet érteni hogy így érzed/gondolod.

Ha a nők nem bírják a szűk nadrágot viselő férfiakat, akkor hadd legyen már olyan férfi is aki nem bírja a bő nadrágos nőket.

Vagy a nőket nem szabad semmivel megbántani, csak a férfiakat?

Én vagyok aki azt írta hogy mindkettő jól állhat.

2023. dec. 17. 14:35
 14/20 A kérdező kommentje:

13.

Végre egy ember akinek leesett a lényeg.

Illetve a dilemmám, hogy ha a szűknadrágra egyesek azt mondták, hogy nőies, oké, akkor lecseréli az ember bő szárúra, mert következetesen ugye az férfi nadrág, akkor idővel mit keres nőkön??

Ilyenkor felmerül egy racionálisan gondolkodó emberben a kérdés, hogy “megint női/es nadrágban vagyok? Vajon akkor mitől fêrfi egy nadrág?”

Megjegyezném, hogy ebben az a jó, hogy a nadrág alapból FÉRFI ruhadarab, csak hogy a nők lenyúlták, mint sokminden más férfi ruhát, és még mi férfiak dilemmázunk, próbálunk a nagyközönségnek szánalmasan megfelelni.

Mintsem vennénk példát a nőkről és azt hordanánk ami tetszik.

A nagy férfiak ilyenkor nyuszikák…

2023. dec. 18. 08:06
 15/20 A kérdező kommentje:

7.

Mielőtt magyarázkodsz, kérlek tekintsd meg a szavazást!

Ami a meleg nőket illeti..

Tudod? Már kifejtettem, hogy azoknak oké amiket felhoztál példának, akik erre verik.

Ez igaz fordítva is, sok nőnek meg a meleg pasik jönnek be.

Mellesleg érdekes, hogy pont a kemény férfiak gyávák felvállalni, a törékeny nők meg bátrabbak.

2023. dec. 18. 08:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Én sosem ítélnék el férfit a skinnyért. Én is az vagyok.
2023. dec. 20. 20:05
 17/20 A kérdező kommentje:

16.

Igen, vannak kivételek.

Nem is rád irányult a kérdésem, sokkal inkább azokra a kisfiúkra-kislányokra akik ezt nagy szájjal kritizálták, és a mostani divat fordulatnál hallgatnak mint szhar a fűben..

2023. dec. 22. 06:38
 18/20 anonim válasza:
#3 . Ne te mond mar meg hogy egy no mit viseljen. Egy not sem lattam eletemben akin rosszul allna a bo nadrag.
2024. jan. 3. 18:01
 19/20 anonim válasza:
#10 Pont te mondod? De amugyis megis ki akarna VELED barhova is menni? Pont teged talalna barki vonzonak? Komolyan?
2024. jan. 3. 18:06
 20/20 A kérdező kommentje:

19.

A NŐK! Azok igen, de ezek a kis búzavirágok… neked pont megfelelnének.

2024. jan. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!