Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor hogy is van?

Most akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Anno mikor a fiúk super skinny farmert hordtak, vagy még hordják, akkor sok fiú, lány, volt akik ezt elítélték, zsebes harisnyának nevezték, lebhuziszták őket.

Oké, voltak akik váltottak bővebb szárú nadrágokra, mert az már férfi nadrág az ítélkezők között.

Na de most akkor ezek az ítélkezők mit szólnak azokhoz a lányokhoz akik férfi bő szárú nadrágokat hordanak?

Mert ugye most megint lehet kérdezni, hogy melyik stílusú nadrág a női, ha a lányokon is bő szárú van?

Akkor most megint super skinnyt kell vissza venni a fiúknak? Mert az lett a férfi nadrág? Vagy hogy is van ez…

2023. dec. 14. 20:57
A kérdező szavazást indított:
Most a bő szárú nadrágot viselő lányok a melegek?
Melyik nadrág a férfi? A szűk, vagy a bő? Ha mindkettőt lányok hordják?
5 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el, fel fog kelni a nap anélkül is, hogy mindig megbotránkozol valami aktuális divaton.

Nekem az is megfelel, ha valaki meztelenül mászkál. Csak érezze jól magát a bőrében. Ennyi számít.

Te nem vagy jól, ez viszont szomorú.

2023. dec. 14. 21:57
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem teljesen mindegy ki mibe jár?Szeretnéd ha a te öltözékeden csámcsogna a nép az utcán? Mindenki azt hord ami neki tetszik divattól függetlenül..
2023. dec. 14. 22:41
 3/20 anonim ***** válasza:
11%
Igénytelen, proli, nőietlen (?) , ízléstelen a nőkön az a nadrág.
2023. dec. 14. 22:55
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
kezdődik....
2023. dec. 15. 11:25
 5/20 anonim ***** válasza:
65%

Ma már nem itélnek el a férfi skinny-ért.

A bő szárú női nadrág meg nagyon jó divat, mert nem ribis.

2023. dec. 15. 15:23
 6/20 A kérdező kommentje:

Látom a 3 kommentelő kivételével, a többi vagy megtért, vagy nekik a férfiakon a skinny nadrág is közönyös volt.

Bár a megtértek anno hevesen küzdöttek a férfiak ellen most úgy látom mattot kaptak mert nem gondolták, hogy pont az ellentetje lesz egyszer.

Kedves 1. Az a gond, hogy valamire felfigyeltem?

Az pedig nem a divat, hanem az hogy a férfiakat elítélték a szűk fazon miatt, és azt javasolták nekik, hogy “férfias” nadrágot viseljenek, na de most a férfias nadrágot a lányok viselik!!

Akkor hogyan is van ez?

Nem hinném , hogy csak engem érdekel a mostani állapot…

2023. dec. 15. 17:16
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj, elmondom én akkor mi a szitu.

A fiúkat nagyon elitélik ha egy kicsit is bzis érzetet keltő dolgot észre vesznek rajtuk. De a lányokon ha lezbis dolgot éreznek, azt sokkal kevésbé ítélik el.

Sőt, ha egy lány megcsókol egy lányt vagy kézen fogva járnak bármi ilyesmi, az az emberek szerint nem is lezbis. Hanem heteró! Viszont ez fiúknál...

Nagyon leegyszerűsítve: a lány lezbiket szeretik, a fiú bzikat nem.

És igen, ettől nem lesz senki bzi a skinny farmertől, csak feminin érzetet kelt.

Egyébként a szűk nadrág egészségtelen a férfiaknak, lehet hogy nem lesz gyereked olvass utána. Meg, a legtöbb fiúnak nem áll jól a túl szűk farmer, de egy lánynak mindkettő jól állhat

2023. dec. 15. 18:19
 8/20 A kérdező kommentje:

7.

Látom te is a részrehajló csoportot erősíted…

Amúgy a kérdésem arról szólt, hogy ha a szűk nadrág nőies, oké, akkor vált az ember bő szárúra, mondván az férfias.

Na de ha azt is meglátjuk nőkön akkor az is feminim érzetet kelt a viselőjében és elgondolkozik hogy most megint női nadrágot visel egy férfi.

Amúgy a szűk nadrág ha férfi, akkor nem egészségtelen, mert olyan mint szűk boxer.

A csókolózós kézen fogott nők csak azok számára okés akik erre verik!

Számomra ugyan úgy génhiba.

2023. dec. 17. 08:37
 9/20 anonim ***** válasza:

3 vagyok.

Azért itt van pár példa arra hogy lehet hordani nőknek is, csak a többségnek akik hordják, nincs stílusuk és nem is néznek ki ilyen jól.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. dec. 17. 11:19
 10/20 A kérdező kommentje:

Engem a hideg rázott amíg végig néztem őket.

Az utcán nem mennék végig ilyen nővel, égő, és taszító. Semmi vonzó nincs bennük. Mintha meleg klubból szalajtották volna őket.

2023. dec. 17. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!