Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen időközönként mossátok...

Milyen időközönként mossátok kabátjaitokat?

Figyelt kérdés

Légyszíves írjátok le hogy tömegközlekedéssel jártok-e vagy autóval.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2023. dec. 10. 06:11
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nincs az időhöz kötve, ahogy "kívánja". Meg ugye az időjárástól is függ, hogy mikor melyiket veszem fel, mennyit hordom, nem ugyanazt az egyet nyúzom ősztől tavaszig. Autózok és tömegközlekedek is.
2023. dec. 10. 06:30
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Tömegközlekedéssel járok. Nincs kőbe vésve, igény szerint mosom, de azért minimum havonta 1x akkor is, ha illatos és látszólag tiszta.
2023. dec. 10. 08:15
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
54%

Kétévente tisztíttatom.

Tömegközlekedek, de otthon a macskàim hajlamosak a téli kabàtomba kuckózni...

2023. dec. 10. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát pl, ha eléggé szétáztam benne akkor már biztosan kimosom, de csak heti 1x ebben az esetben.

Ha úgy érzem koszos, ez elég változó, szerintem olyan 1 hónap kb. (Aktív időszakban)

De lényegében függ attól, hogy milyen az időjárás, mennyire lettem vizes vagy koszos.

Mivel amúgy rövidebb ideig vízálló a kabátom (kb 45 percig bírja a komolyabb esőt) ezért minél többet mosom annál inkább veszíti el a vízállóságát.

Ha jön a jó idő kimosom elteszem.

2023. dec. 10. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kell. Van hogy csak szezon végén. Van hogy hetente. Attól függ, milyen az időjárás, mennyit vagyok kint. Ha sáros, ha füstös (szabadtéri főzés, dohányfüst...) mosom. Nem tömegközlekedek, biciklivel járok, de nem megyek minden nap
2023. dec. 10. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Mielott elrakom a szezon vegen szoval evente 1x. Tomegkozl
2023. dec. 10. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Autóval járok mindig, csak szezon végén mosom a kabátot, kivéve persze ha sáros lesz, vagy foltos, de ilyen "baleset" ritkán van.
2023. dec. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!